TEKNOFEST etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

TEKNOFEST Akdeniz’de En Çevreci Projeler Ödüllendirildi

11 Eylül 2024
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünde gerçekleştirilen ‘Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması’nda dereceye giren takımlar ödüllendirildi.Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST A..
Eğitim

SANKO Okulları’nın Dokuz Projesi TEKNOFEST Finallerinde Yarışıyor

8 Eylül 2024
SANKO Okulları, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024 finallerine dokuz projeyle katılıyor.SANKO Okulları, TEKNOFEST Akdeniz kapsamında Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleş..
Eğitim

HKÜ’nün 7 Takımı TEKNOFEST’te Finale Kaldı

3 Eylül 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), TEKNOFEST 2024’e yönelik olarak yaptığı çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Tüm kategorilerde iddialı projeler üreten HKÜ öğrencileri, TEKNOFEST 2024 Turizm Teknolojisi Yarışması, İnsansız Hava Araçları Y..
Eğitim

GAÜN TEKNOPARK Başarılı Bir Projeye Daha İmza Attı

12 Ekim 2023
Enhancer-Gaziantep Teknopark Ortak Kullanım ve Çalışma Alanında Altyapı, Kurumsallaşma ve Globalleşmenin Gelişimi projesi iki buçuk yılın ardından başarıyla tamamlandı. Gaziantep Üniversitesi yönetiminde Gaziantep Teknopark’ta yürütülen ..
Teknoloji

Vali Çeber GAÜN TakımlarınıTEKNOFEST Başarılarından Dolayı Kutladı

6 Eylül 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, TEKNOFEST yarışmalarında ödül kazanan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) takımlarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST yarışma..
Gündem

SANKO Holding’den Depremde Etkilenen Öğrencilere 5 Bin Adet Tablet

13 Temmuz 2023
SANKO HOLDİNG DEPREMDEN ETKİLENEN ÖĞRENCİLERE 5 BİN ADET TABLET BAĞIŞLADISANKO Holding, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na 5 bin adet tablet bağışladı...
Eğitim

GAÜN’e TEKNOFEST’ten 2 Ödül

2 Mayıs 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Vegadron ile Zaferay takımlarıTEKNOFEST2023 kapsamında düzenlenen Uluslararası İHA Yarışmasında performans ödülü almaya hak kazandı. GAÜN takımlarının tasarladığı İHA, yüksek manevra kabiliyeti, hızlı uçuş ve..
Eğitim

TEKNOFEST’in En iyi Tasarım Ödülü GAÜN’ün

30 Nisan 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Akıncılar Takımı, Savaşan İHA Yarışmasında TEKNOFEST 2023'te en iyi “Sistem Mimarisi” ödülünü almaya hak kazandı. GAÜN öğrencilerimden oluşan Akıncılar Takımı TEKNOFEST 2023 Savaşan İHA Yarışmasında Ö..
Eğitim

GAÜN 60 Takımla TEKNOFEST’e Katılacak

27 Nisan 2023
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğündedüzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e GaziantepÜniversitesi (GAÜN) 60 takımla katılım sağladı.Geçtiğimi..
Eğitim

TEKNOFEST 2023’e HKÜ’den Rekor Katılım:

25 Nisan 2023
Milli teknoloji hamlesi’ vizyonuyla geleceğe umutla bakan bir Türkiye için gençlerimizi #sengeleceksindiye sloganıyla teknoloji yarışmalarında bir araya getiren, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in final he..
Teknoloji

Teknofest’te Savaşan İHA’da İlk Kez Gaziantep Temsil Ediliyor

19 Nisan 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda 2023 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde (TEKNOFEST) yer alan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Akıncılar Takımı ilk kez “Savaşan İHA Yarışması” kategorisinde Ga..
Eğitim

Bakan Varank: GAÜN Her Sene Daha İyiye Gidiyor

13 Nisan 2023
Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında ve Bilişim Vadisi ana sponsorluğunda, gençlerin otonom sürüş algoritmalarını geliştirmesi amacıyla düzenlenen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması finallerinde GAÜN Takımını ziy..
Politika

Savunma Sanayii Başkanı GAÜN TEKNOFEST Ekipleriyle Bir Araya Geldi

3 Aralık 2022
Gaziantep Üniversitesinde, TEKNOFEST’e katılan takımlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, TEKNOFEST 2022 Teknoloji Yarışmalarında ödül alan takımların yaptıkları çalışmaları yerinde incele..
Gündem

TEKNOFEST Çevre Ve Enerji Teknolojileri Yarışması Finalistleri  SANKO Enerji Çatalca Res’te Buluştu

29 Eylül 2022
 SANKO HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADİL SANİ KONUKOĞLU:“DÜNYANIN TEMİZ ENERJİYE İHTİYACI VAR, GENÇLERİMİZİN BU ÇALIŞMALARI HIZLANDIRMASI GEREKİYOR” SANKO HOLDİNG YÖNETİM ..
Eğitim

Teknofest’te GAÜN Rüzgarı Esti

9 Eylül 2022
3 BİRİNCİLİK TOPLAMDA 11 ÖDÜL Ülkemizin ve dünyanın en önemli teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında 40 dalda düzenlenen yarışmalarda Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) takımları organizasyona damga vurdu. 30 takımla TEKNOFEST 2022 yarışmal..
Eğitim

SANKO Okulları’nın TEKNOFEST Başarısı

7 Eylül 2022
SANKO Okulları, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2022 finallerine dört projeyle katıldı.SANKO Okulları, Samsun Çarşamba Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz final sunum sergisine dört proje, üç..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir ‘in Desteklediği Takımlar  TEKNOFEST’te 10 Ödül  Kazandı 

5 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin malzeme ve mentorluk desteği verdiği takımlar, TEKNOFEST 2022’den 10 derece alarak döndü. Birinci olan En-Gel, Akıncılar ve Alaca Maker ödüllerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.T..
Eğitim

GAÜN’lü Öğrencilere 200 Bin Tl ’lik Destek

5 Eylül 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri tarafından kurulan Alacamaker Şirketi, TEKNOFEST Girişim Hızlandırma Programı kapsamında 200 Bin TL destek kazandı.GAÜN Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri Muhammed Alaca ve L..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...