tatil etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Yıldırım: Bayramda Kepenkleri Açalım

6 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım gastronomi sektörü işletmelerine bayram tatilinde i..
Gündem

Yarın Okullar Tatil Edildi

29 Ekim 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yarın okullar tatil edildi Okullar tatil edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından 30 Ekim Pazartesi günü okulların tatil edildiğini açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından şu if..
Gündem

Gaziantep’te okullar tatil edildi

5 Şubat 2023
Gaziantep Valisi Davut Gül, kar yağışının devam etmesi nedeniyle Pazartesi günü okulların tatil edildiğini açıkladı.Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından Gaziantep’teki yoğun kar yağışı dolayısıyla 6 Şubat Pazartesi günü tüm ..
Gündem

Gaziantep’te okullarda kar tatili olacak mı?

5 Şubat 2023
Gaziantep'te 3 gündür devam eden kar yağışı, yarın ikinci dönemi başlayacak okulların açılıp açılmayacağı sorusunu gündeme getirdi. Tüm öğrenciler ve veliler Gaziantep Valiliği tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. Sömestre tatilinin ..
Eğitim

Tatil sona eriyor! Okullar açılacak mı?

6 Şubat 2022
Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine yarın başlayacak.2021-2022 eğitim öğretim yılı, 6 Eylül 2021'de..
Sağlık

Sömestr tatili öncesi uyarı

20 Ocak 2022
Dr.Öğretim Üyesi Salih Aydın’’ Koronavirüsün yanı sıra domuz gribi olarak bilinen InfluenzaA ve B de çok yaygın. Sömestr tatilinde çocuklarınızı kalabalık ortamlardan uzak tutun’’ dedi.İnfluenza enfeksiyonlarının son zamanlarda çocuklar..
Gündem

Gaziantep’te okullar tatil edildi

19 Ocak 2022
 Gaziantep’te okullar tatil edildiGaziantep Valisi Davut Gül, beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Perşembe günü (Yarın) okulların tatil edildiğini açıkladı.Vali Gül tarafından yapılan açıklamada, ‘Meteorolojik verilere göre..
Gündem

Gaziantep’te okullar tatil edildi

17 Ocak 2022
Gaziantep’te okullar tatil edildiGaziantep Valisi Davut Gül, beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Salı günü (Yarın) okulların tatil edildiğini açıkladı.Vali Gül tarafından yapılan açıklamada, ‘Meteorolojik verilere göre, sabah saatle..
Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Özer’den çok önemli açıklama

6 Ocak 2022
 Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında milyonlarca öğrencinin marakla beklediği konularla ilgili açıklama yaptı.Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gece Görüşü'nde Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. B..
Gündem

Çok sayıda ilde okullar tatil edildi

22 Aralık 2021
 Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan kar yağışlarının ardından birçok ilde ve ilçelerde okulların tatil edildiği resmen duyurulduTürkiye'de soğuk hava dalgası etkisini sürdürürken çok sayıda ilde kar yağışı nedeniyle o..
Gündem

Çocuklar için yaz tatili uyarısı

21 Temmuz 2021
Çocuklar için yaz tatili uyarısıPandemi döneminin de getirdiği zorluklarla eğitim dönemini geride bırakan öğrenciler için yaz tatili başladı. Uzmanlar, yaz tatilinde eğlenceli aktiviteler ve ek ders takviyelerinin dengede tutulması gere..
Ekonomi

Muhasebeciler ve mali müşavirlerde mali tatil başlıyor

1 Temmuz 2021
Muhasebeciler ve mali müşavirlerde mali tatil başlıyor2021 Yılı Mali Tatilin başlaması dolayısıyla Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim kurulu Başkanı Hakan Özseven bir açıklama yaptı.Özseven yapt..
Gündem

Tatilde alınabilecek COVID-19 önlemleri

1 Haziran 2021
Tatilde alınabilecek COVID-19 önlemleri 2021 yaz mevsimini de 2020 yılında olduğu gibi COVID-19 pandemisi ile geçecek. Yaz döneminde insanların tatile çıktığını ancak COVID-19’un tatile çıkmadı..
Yurt Haber

Gaziantep’te 2 gün kar tatili

19 Ocak 2021
Gaziantep Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle 2 gün kar tatili açıklaması yaptı. İşte Valilik’ten yapılan kar tatili açıklaması:“Gece boyunca devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 19-20 Ocak 2021 tarihlerinde İli..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...