Tahmazoğlu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu, “Gençlerimiz En Az Bir Branşta Spor Yapmalı”

5 Temmuz 2024
"Gençlerimiz En Az Branşta Spor Yapmalı" Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaz spor okullarında spor yapan gençlerle bir araya gelerek, sohbet etti.Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü okulların tatile ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Bayramda Takdir Topladı

21 Haziran 2024
Şahinbey Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde kurban satış ve kesim alanı olarak belirlenen noktaların temizlik çalışmalarını tamamlarken, belediye ekiplerinin bayram boyunca 7/24 titizlikle yürüttüğü temizlik çalışmaları, ..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu’ndan Anlamlı Ziyaret

14 Haziran 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Kurban Bayramı öncesinde AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyet ile birlikte Huzurevini ziyaret ederek büyüklerin ellerinden öptü.Kurban Bayramı öncesinde AK Par..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Kurban Fiyatlarını Düşürdü

12 Haziran 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Kurban Bayramı öncesinde vatandaşı fırsatçılara mahkûm etmeyerek getirttiği kurbanlıklar 200-210 TL’den satışa sunuldu.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaklaşan Kurban Bayramı ..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu, Halkın Sağlığı İle Oynayanlara Geçit Yok

7 Haziran 2024
Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmeleri için market, pastane, fırın gibi gıda ürünü satılan işyerlerinde denetim gerçekleştirdi.Şahinbey Belediyesi zabıta ek..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

4 Haziran 2024
Şahinbey Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında yapıldı.Şahinbey Belediye Meclisi Haziran ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından bir önceki ..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

23 Mayıs 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu saha çalışmaları çerçevesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.Göreve geldiği günden itibaren Şahinbey İlçesi’nin çeşitli noktalarında sık sık vatandaş..
Gündem

24 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için mutluluğun, huzurun ve başarı..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu, Polis Haftasını Kutladı

9 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Teşkilatının Kuruluş yıl dönümü ned..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Mazbatayı Aldı İlk Çılgın Projesini Açıkladı

5 Nisan 2024
15 yıllık görev süresi boyunca devasa projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dördüncü dönem için mazbatasını alır almaz Çift Katlı Yol projesi için kolları sıvadı.Dördüncü dönem için mazbatasını alan Şahinbey B..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

28 Şubat 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu esnafa hayırlı işler dileyerek, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşla..
Yerel Yönetimler

Bakandan Şahinbey Belediyesinin Eserlerine Tam Not

26 Şubat 2024
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Gaziantep ziyaretinde Şahinbey Belediyesi’nin şehre kazandırdığı devasa eserleri gezdi.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep ziyareti kapsamında Gaziantep Valisi Ke..
Yerel Yönetimler

Berat Gecesinde Şahinbey Millet Cami Doldu Taştı

25 Şubat 2024
Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Gecesi, Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’nde on binlerce vatandaşın katılımı ile kutlandı.Mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat Gecesi, tüm yurtta olduğu gibi Şahinbey İlçesi’nde Türkiye’nin en..
Gündem

KKTC Cumhurbaskanı Tatar, Şahinbey Millet Camii’yi Ziyaret Etti

14 Şubat 2024
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’ni gezdi.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumh..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Esnafı Ziyaret Etti

24 Ocak 2024
Yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.Göreve geldiği ilk günden itibaren daha modern bir Şahinbey için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ..
Gündem

Şahinbey Belediyesi’inden Hayvan yetiştiricilerine 45 Milyon Kilogram Yem Desteği

22 Ocak 2024
Hayvan yetiştiricilerine yem desteğini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.000.000 kg daha hayvan yemi desteğinde bulunmak, için protokol imzaladı.Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine arpa, buğday, fide, zeytin, fı..
Yerel Yönetimler

Umreye Gidecek Öğrenciler Bilgilendirildi

15 Ocak 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından Umre’ye uğurlanacak olan 174 öğrenci kutsal topraklarda neler yapmaları gerektiği noktasında bilgilendirildi.Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen kitap okuma yarışma sonrası Umre’ye gönderilecek..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu “Faiş Fiyat Artışına İzin Vermeyeceğiz”

2 Ocak 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu asgari ücrete yapılan zam sonrasında fahiş fiyat artışlarına dur demek için zincir marketlerde ve pazarlarda zabıta ekipleri ile birlikte fiyat denetimi yaptı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...