Sumudica etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Sumudica ile anlaşmaya varıldı

6 Eylül 2023
Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Sumudica ile prensipte anlaştı. Sumudica’nın yarın Gaziantep’e gelerek takımın Gaziantep Futbol Kulübü ile resmî anlaşmayı imzalaması bekleniyor...
Spor

Sumudica geri mi geliyor?

22 Mayıs 2021
Sumudica geri mi geliyor?Gaziantep Futbol Kulübü’nden olaylı bir şekilde ayrılan Sumudica’nın tekrar Türkiye’ye dönme ihtimali olduğu belirtildi.Marius Sumudica’nın Kayserispor ile temasta olduğu ve tekrar dönme ihtimali olduğu iddi..
Spor

Konukoğlu Sumudica ile ilgili konuştu

10 Ocak 2021
Gaziantep Futbol Kulübü Onursal başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik direktör Sumudica ile yollarını ayırmasını değerlendirdi.Konukoğlu, “Başta Mehmet başkan olmak üzer aldıkları karar için yönetim kurulunu tebrik ..
Spor

Vali Gül Sumudica’nın ayrılması ile ilgili ne dedi?

10 Ocak 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Futbol Kulübü ve Sumudica ile ilgili net konuştu. Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “..
Spor

Ali Şahin’den Sumudica’ya: Eşine olan borcunu ödemede kolaylıklar dileriz

10 Ocak 2021
TBMM İdari Amiri ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran Sumudica ile ilgili çok ilginç bir paylaşımda bulundu.AK Parti Gaziantep milletvekili Ali Şahin, eşinden para isteyip Gaziantep ..
Spor

Sumudica ile yollar ayrıldı

10 Ocak 2021
Gaziantep FK teknik direktör Sumudica ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada 'Gaziantep Futbol Kulübümüz de yaklaşık 1.5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlene..
Spor

Atay:  Sumudica biran önce def edilmelidir

9 Ocak 2021
MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Sumudica’ya çok sert dille eleştirdi. Sosyal medya hesabından Sumudica’ya olan tepkisini dile getiren Atay, “Kim..
Spor

Gaziantep Futbol Kulübü’nden Sumudica açıklaması

9 Ocak 2021
Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktör Sumudica ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama: Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi önderliğinde geçtiğimiz gün takımımızın Sivas’da kamp yaptığı otelde bir top..
Spor

ŞOK İDDİA: Sumudica Gaziantep’ten ayrılıyor

8 Ocak 2021
Gaziantep teknik direktörü Sumudica’nın Gaziantep Futbol Kulübünden ayrılacağı iddia edildi. Şok iddiayı ortaya atan isim ise Rumen gazeteci Emanuel Roşu.Roşu’ya göre teknik direktör Sumudica’nın çok büyük bir telşik aldığı ve gelecek h..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...