sosyal medya etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Valilikten Açıklama, “O Şahıs Gözaltına Alındı”

24 Nisan 2024
Gaziantep Valiliği, şehir içi dolmuşta uygunsuz ve ahlak dışı hareketler yapan şahsın gözaltına alındığını duyurdu.Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle:“İlimizde şehir içi dolmuşlarından birinde uygunsuz ve ahlak dışı hareketle..
Yerel Yönetimler

Önce Çalış Sonra Konuş

15 Nisan 2024
Oğuzeli Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, bazı yayın organlarında çıkan asılsız ve iftira haberlere yayımladığı bültenle cevap verdi.Kılıç yayımladığı bültende, “Bazı basın yayın organlarında ‘10 Yılda Belediye..
Gündem

Boykot Başarılı Oldu Mu

7 Kasım 2023
Aslında herkes bu sorunun cevabını arıyor. Boykot edeceğiz ama ne kadar faydası var diye kendimize soruyoruz. Tüm bunların cevabını Marka Danışmanı Murat Balcı’dan dinleyelim. Maalesef Dünya büyük bir soykırıma seyirci kalıyor şu aralar, İ..
Asayiş

GAZİANTEP JANDARMADAN 8.412 İNTERNET SİTESİNE ERİŞİM ENGELİ

14 Temmuz 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, 01 Ocak – 13 Temmuz 2023 tarihleri arasında siber suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, adli makamların koordinesinde yapılan titiz planlama takip ve çalışmalar sonucunda; int..
Gündem

İMO Başkanı Güçyetmez: “Yetkililer Belirsizlik Ortamına Artık Son Vermeli”

20 Haziran 2023
Kahramanmaraş merkezli 4.7’lik artıç depremin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez yetkilileri önlem almaya, yol haritası çizmeye davet etti. İMO Başkanı Güçyetm..
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan Siber Dolandırıcılara Büyük Darbe

3 Haziran 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, siber dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik adli makamların koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, oluşturdukları (31) farklı internet sitesi üzerinden kendileri..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ilk sırada

1 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesapları Kasım ayı verilerine göre 30 büyükşehir belediyesi içerisinde en fazla etkileşim alan belediye oldu. Yapılan sosyal medya kullanım performans analizine göre sosyal medya hesa..
Teknoloji

Sosyal medyada bağımlılık uyarısı!

26 Ocak 2021
Özel Hatem Hastanesi Psikoloğu Merve Özdede, sosyal medyada gereğinden fazla vakit geçirmenin bağımlılık yaptığını belirterek, "Sosyal medya bağımlılığının en önemli zararlarından birinin de kişilerin sosyal hayatlarındaki sorumluluklarını ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...