sezon etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Son şampiyon yeni sezonu bekliyor

5 Ekim 2022
Geçen sezonun şampiyonu Gaziantep ALG Spor, hazırlıklarını yoğun bir tempoda yaptığı çalışma ile sürdürürken yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu yeni sezon statüsünü belirlemesiyle birlikte Turkcell Kadınlar F..
Spor

ALGSPOR, Transferde Düğmeye Bastı

7 Temmuz 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunun şampiyonu olan ve ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, transferde düğmeye bastı.İlk olarak iç transferde bir çok oyuncusuyla sözleşme yenileyen Gaziantep ALGSPO..
Spor

Adam Voleybol yeni Sultanlar keşfedecek

20 Mayıs 2022
Adam Voleybol Spor Kulübü, Gaziantep’te tüm okullarda tarama yaparak geleceğin yeni sultanlarını keşfedecek. Son iki sezonda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Adam Voleybol Kulübü, “Karış Karış Gaziantep, Adım Adım Olimpiyat” projesinin ..
Spor

Gaziantep Futbol Kulübü yeni sezon hazırlıklarına başladı

27 Haziran 2021
Gaziantep Futbol Kulübü yeni sezon hazırlıklarına başladıGaziantep Futbol Kulübü, 2021-2022 Sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktörümüz Erol Bulut yönetiminde saat 18:30'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 3..
Spor

Ankas sezona hazır

10 Haziran 2021
Ankas sezona hazırGaziantep’i Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Ankasspor’da uzun süreden bu yana devam eden sezon hazırlıkları tamamlandı.Bölgesel Amatör Ligi 4’üncü Bölge 1’inci grupta temsil edecek olan Bordo – Mavili ekip..
Spor

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu sezonu kapattı

1 Mayıs 2021
Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu sezonu kapattıGaziantep Futbol Kulübü orta sahadaki başarılı ismi Vetrih’in sezonu kapattığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Amedej Vetr..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...