Sertifika etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Yaz Sanat Akademisi Dönem Sonu Resim Sergisi Açıldı

29 Ağustos 2023
Şehitkamil Sanat Merkezi’nde eğitim gören kursiyerler, Yaz Sanat Akademisi Dönem Sonu Resim Sergisi’nde ürettikleri ürünleri görücüye çıkardılar. Kursu başarıyla tamamla..
Yerel Yönetimler

Evlilik Okulu’nda Eğitim Gören 312 Çift Daha Sertifikasını Aldı

15 Ağustos 2023
Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu Projesinde eğitim gören 312 çift daha Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ellerinden sertifikalarını aldı.Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü,..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de sertifika heyecanı

30 Ocak 2023
Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehitkamil İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Seyrantepe Aile Merkezi’nde açılan Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika tör..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’te 421 çift daha sertifikasını aldı

7 Aralık 2022
Şahinbey Belediyesi'nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu Projesinde eğitim gören 421 çift daha Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ellerinden sertifikalarını aldı.Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü, İl Sağ..
Yerel Yönetimler

370 çift daha Evlilik Okulu sertifikası aldı

24 Şubat 2022
Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu projesinde eğitim gören 370 çift daha Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun ellerinden sertifikalarını aldı.Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl E..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden çiftlere konserli sertifika

27 Ekim 2021
Şahinbey Belediyesi, evlilik okuluna katılan 200 çiftin sertifikalarını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Türk Müziği Korosu konseri ile birlikte verdi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ş..
Eğitim

Yetim anneleri sertifikalarını aldılar

13 Ekim 2021
Büyükşehir Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı destekleri ile Toplum Eğitimi Derneği tarafından 80 yetim annesine yönelik Hayat Dolu Buluşmalar Programı eğitimleri verildi.Sosyal belediyecilikte yaptığı örnek uygulamalarla dikkatleri ..
Ekonomi

GTB, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası aldı 

3 Ağustos 2021
GTB, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası aldıGaziantep Ticaret Borsası (GTB), uluslararası akreditasyon kuruluşu DAKKS tarafından gerçekleştirilen denetim sonrası, kurumsal bilgi güvenliği alanında global bir standart ..
Ekonomi

Sanko Enerji Yeşil Enerji Sertifikaları sunuyor   

19 Nisan 2021
Sanko Enerji Yeşil Enerji Sertifikaları sunuyor Sanko Enerji Grubu, kendi santrallerinde ürettiği yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik alan müşterilerine, tüketilen elektriğin yenilenebilir enerji kaynaklarında..
Ekonomi

Kileci ve Altunkaya’ya Liyakat Sertifikası

28 Ocak 2021
GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci ve Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya "Dünya Gümrük Örgütü Liyakat Sertifikası a..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...