sergi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Kültür Sanat

Ressam Zehra Sengir SANKO Sanat Galerisi’inde Sergi Açtı

6 Mayıs 2024
Ressam Zehra Sengir, tuval üzerine akrilik ve yağlı boya tekniğinde yaptığı eserlerinden oluşan “Kuşların Şarkısında Renkler” temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.Sanatın toplumların ilerlemesinde ..
Kültür Sanat

Bu Sergi Kız Çocuklarını Okutuyor

16 Nisan 2024
Ressam Olcay Kılınç, ilk kişisel resim sergisini kız çocuklarına adadı. 19 Nisan Cuma günü PrimeMall Sanat Galerisi’nde açılacak serginin gelirinin bir kısmı kız çocuklarına eğitim bursu olarak verilecek. Ressam Olcay Kılınç, ilk kişisel r..
Gündem

Ressam Muhammed Aliyev SANKO Sanat Galerisinde Sergi Açacak

5 Temmuz 2023
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğr. Üyesi Muhammet Aliyev, SANKO Sanat Galerisi’nde 7 Temmuz Cuma günü “Anneler ve Çocuklar” temalı resim sergisini açacak.Azerbaycanlı ressam Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Aliye..
Yerel Yönetimler

Kadınlar Eserlerini Görücüye Çıkardı

16 Haziran 2023
-SERGİ AÇILIŞINI BAŞKAN FADILOĞLU, EŞİ İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİŞehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet sunan aile merkezlerinde eğitim gören kadınlar, ürettikleri eserleri açılan sergiyle beğeniye sundu. 5 merkezde hazırlanan sergile..
Kültür Sanat

RESSAM LEYLA AFACAN KODAMAN, SANKO’DA SERGİ AÇACAK 

26 Nisan 2023
Akademisyen ressam Leyla Afacan Kodaman, tuval üzerine akrilik ve yağlıboya tekniği ve kağıt üzerine akrilik boya ile çalışılan eserlerinden oluşan 11’inci kişisel resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açacak.Trabzonlu sanatçı Kodama..
Kültür Sanat

“Fotoğrafla Tek Yürek” Uluslararası Foto Sergisi Açıldı

26 Nisan 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Gazikültür A.Ş, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi 9 Eylül Üniversitesi ve GAFSAD ortaklığında “Fotoğrafla Tek Yürek” Uluslararası Fotoğraf Sergisi, Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras En..
Kültür Sanat

Ressam Onur Arıkan sergi açtı

28 Ocak 2023
Ressam Onur Arıkan, yağlı boya ile spatula tekniğini kullanarak hazırladığı eserlerinden oluşan “Araftaki An-lar” temalı kişisel resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açtı. SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açmaktan mutluluk duyduğunu beli..
Kültür Sanat

‘Dinginlik’ sergisi ilgi görüyor

24 Ocak 2023
Ressam Ziver Kaplan’ın akrilik tekniklerle hazırladığı eserlerinden oluşan “Dinginlik” temalı kişisel resim sergisi SANKO Sanat Galerisi’nde devam ediyor. Doğayı ve dinginliği sevdiği için eserlerinde genellikle doğayı konu aldığını belirt..
Kültür Sanat

SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açıldı

14 Ocak 2023
Ressam Ziver Kaplan, akrilik tekniklerle hazırladığı eserlerinden oluşan “Dinginlik” konulu kişisel resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açtı. Sanatın gelecek ile geçmiş arasında bir köprü olduğunu belirten Kaplan, “Kültürel değerlerim..
Kültür Sanat

İz Bırakan Kalemler sergisi açıldı

6 Ocak 2023
Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gaziantep’te İz Bırakan Kalemler sergisi açıldı. Şehitkamil Sanat Merkezi’nde düzenlenen sergide, gazetecilik mesleğine yıllarını veren gazetecilerin kısa hikayeleri, anıları ile fotoğrafları yer aldı. An..
Kültür Sanat

‘Uluslararası Doğa Sanatı Fotoğraf Sergisi’ açıldı

2 Ocak 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş. iş birliğinde ve GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ayhan Özer ile Doç. Berna Özlem Özcan’ın küratörlüğünde düzenlenen ‘Uluslararası ..
Kültür Sanat

SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açıldı

3 Aralık 2022
Ressam Tolga Boztoprak, tuval üzerine yağlı boya ve akrilik tekniğiyle hazırladığı eserlerinden oluşan "Görünüler" isimli kişisel resim sergisini SANKO Sanat Galerisi'nde açtı. Sergi açılışında konuşan Boztoprak, sanatın iyiyi ve güzeli ..
Kültür Sanat

Düşlere Yolculuk Sergisi açıldı

2 Aralık 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi ev sahipliğinde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı ve 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında sergi düzenlendi. Engelli Koordinasyon Merkezi'nde..
Kültür Sanat

‘Anadolu’dan Görünüler’ sergisi açılacak

30 Kasım 2022
Ressam Tolga Boztoprak, tuval üzerine yağlı boya ve akrilik tekniğiyle hazırladığı eserlerini SANKO Sanat Galerisi'nde sergileyecek. Boztoprak, 2-23 Aralık tarihleri arasında açık kalacak 'Anadolu'dan Görünüler' isimli 21'inci kişisel resi..
Kültür Sanat

Öğretmenler Gününe özel sergi

28 Kasım 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür ve Spor Müdürlüğü Plastik Sanatlar Topluluğu öğrencileri tarafından Topluluk Eğitmeni İbrahim Halil Rençber öncülüğünde Resim Öğretmeni Yusuf Özdemir ile beraber 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel sergi d..
Kültür Sanat

Gaziantep’te ‘Dualı Gömlekler’ sergisi açıldı

27 Kasım 2022
Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ve Kültür A.Ş. işbirliğinde Dualı Gömlekler Sergisi açıldı. Tezhip sanatçısı Ayşe Vanlıoğlu ve hattat Dr. Mehmet Vanlıoğlu'nun koordinasyonunda bir araya gelen sanatçıl..
Kültür Sanat

Ressam Semra Ulusoy Karma Kuş Evi Ve Rölyef, Çalışmalarını Sergileyecek

30 Temmuz 2022
Ressam Semra Ulusoy, doğadan topladığı kuru ağaç dalları, seramik kuşlar ve üç boyutlu rölyeflerle bir araya getirip hazırladığı eserlerini SANKO Sanat Galerisi’nde sergileyecek. ..
Yerel Yönetimler

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...