sempozyum etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

2. Uluslararası Aile Sempozyumu Gaziantep’te Başladı

11 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Aile Akademisi ev sahipliği ve iş birliğinde, bu yıl 2’ncisinin düzenlendiği Uluslararası Aile Sempozyumu yapılan açılış etkinliğiyle başladı.Aile değerlerini koruma ve geliştirme, aile bir..
Eğitim

GAÜN’de Uluslararası iletişim bilgi ve toplum sempozyumu

9 Mayıs 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İletişim Fakültesi, İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) ortaklığında ve Ukrayna Lesya Ukrainka Volyn National Üniversitesi, Slovakya Ss. Cyril and Methodius in Trnava Üniversitesi katkıla..
Sağlık

Deprem, Sağlık Ve Hemşirelik Sempozyumu

4 Haziran 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN DÜZENLENECEK SEMPOZYUMDA, DEPREM NEDENİYLE YAŞANAN AKUT VE KRONİK SAĞLIK SORUNLARININ YÖNETİMİNE KATKI SAĞLAYACAK ÇÖZÜM ÖNERİLERİ TARTIŞILACAKSANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik B..
Sağlık

“Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-II”

15 Mayıs 2023
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-II” konulu sempozyum düzenlendi.SANKO Üniversitesi Rektörü Prof...
Eğitim

GİBTÜ’den büyük organizasyon

24 Kasım 2022
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ), Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da yetişmiş temel İslam bilimleri dalında bölgeye hizmet etmiş, 17 din aliminin hayatının inceleneceği “Yakın Dönem Şark Âlimleri” sempozyumuna ev s..
Çevre

Botanik Bahçeleri Sempozyumu Başladı

26 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 3.Ulusal Botanik Bahçeleri Sempozyumu başladı.Türkiye’de botanik bahçeleri çatısı altında birlik kurmak, dünyayla eşgüdümlü hareket ederek botanik bilimine katkı sağlamak ve kent peyzajına doku..
Gündem

GAÜN’de Misak-ı Milli ve Güney Hattı Sempozyumu düzenlendi

18 Aralık 2021
 Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında “Uluslararası 100’üncü Yılında Misak-ı Milli ve Güney Hattı Sempozyumu” düzenlenen törenle ..
Eğitim

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde sempozyum

10 Aralık 2021
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Göç Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen "2. Savaş, Göç, Kadın Sempozyumu" video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.Göçmen Kadınlarının Pandemide Nasıl Hayatta Kaldığı, Göç, İstihdam ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...