seminer etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Deprem Sonrası Yenileme Çalışmalarını Japonya İş Birliğinde Sürdürüyor

4 Aralık 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) ile “Büyük Afetler Sonrasında Yaşam Koşullarının Yeniden Yapılandırılmasındaki Güçlükler” konulu seminer gerçekleştirildi.6 Şubat’ta meydana g..
Çevre

Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması GTO’da Anlatıldı

16 Haziran 2023
Yıldırım: Yeşil Dönüşüm, uluslararası rekabet koşullarını değiştirecek Üretim sektörünü yakından ilgilendiren ve 1 Ekim 2023 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek olan “Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması" Gaziantep Ticaret Odası-Yeşil Te..
Ekonomi

GSO’da ‘Santek Plastik Sektörü Çalıştayı’ düzenlendi

6 Aralık 2022
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) iş birliğinde Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) kapsamında, "Plastik Sekt..
Eğitim

GAÜN’de ‘Kadına el kalkmaz’ semineri

6 Aralık 2022
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesinde Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında "Kadına El Kalkamaz" semineri verildi.İçişleri Bakanlığı, Diyanet İşleri B..
Eğitim

Doğru İletişimin Şifreleri HKÜ’de Paylaşıldı

6 Ekim 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne (HKÜ) bu yıl yerleşen öğrencilere, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba tarafından "Kampüste İletişim" semineri verildi.HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde etkili  iletiş..
Eğitim

İMO’dan meslek içi eğitim semineri

12 Mart 2022
 İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi tarafından, “Binalarda ve Sanayi Yapılarında Yapı Güvenliği ve Mühendislik Hizmetinin Önemi” konulu seminer verildi. İMO Gaziantep Şube binasında düzenlenen seminere inşaat mühendis..
Teknoloji

GTO’da “Dijital Okuryazarlık” semineri düzenlendi

17 Aralık 2021
GTO Gaziantep AB Bilgi Merkezi, son yılların popüler ve hayatımızda yer edinen konusu "Dijital Okuryazarlık" için seminer düzenledi.Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonunun desteği ve GTO 37 Nolu Bilgisayar, GSM ve Aksesuarları Meslek Komi..
Eğitim

GAÜN’de aile sempozyumu gerçekleşti

2 Aralık 2021
 Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi tarafından hazırlanan Aile Sempozyumu GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.Etkinliğin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, toplumun en küçük birimi o..
Eğitim

HKÜ’de eğitim semineri

16 Eylül 2021
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi tarafından ''Eğitici Eğitimleri'' semineri düzenlendi. HKÜ'nün akademisyenlere yönelik organize ettiği, akademik gelişimlerini desteklemek için yapılan ve üç gün süren seminerde; akademisye..
Eğitim

GKV’de “Drama ve Etkili İletişim “ Semineri

21 Ağustos 2021
GKV’de “Drama ve Etkili İletişim “ Semineri2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci yarı yılına yönelik hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitim etkinliklerine hız verdi. Eğitim a..
Ekonomi

Proje Yönetimi ve Çevik Dönüşüm Semineri NTO’da düzenlendi

8 Nisan 2021
Proje Yönetimi ve Çevik Dönüşüm Semineri NTO'da düzenlendi Nizip Ticaret Odası (NTO)’da Proje Yönetim Mentörü Eren Özdemir katılımıyla Nizip Ticaret Odası üyelerine özel, Zoom üzerinden Proje Y..
Eğitim

GAÜN’de ‘Kütüphane Haftası’ semineri

1 Nisan 2021
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Türk Kütüphaneciler Derneği Gaziantep Şubesi tarafından 57. Kütüphane Haftası nedeniyle seminer gerçekleştirildi...

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...