SANKO Park AVM etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

SANKO PARK’tan Ramazan Bayramı Kampanyası

16 Nisan 2023
Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerini harcadıkça kazanmalarını sağlayacak bir kampanya ile karşılıyor.Yarın (15 Nisan Cumartesi) başlayacak kampanya, 16 Nisan Pazar günü sona erecek. Kampanya kapsam..
Kültür Sanat

SANKO PARK AVM 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor

12 Nisan 2023
Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ödüllü resim yarışması düzenliyor.Sanko Park AVM 10. Geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması kayıtları 10 Nisan’da başladı, 22 Ni..
Kültür Sanat

Ressam Onur Arıkan sergi açtı

28 Ocak 2023
Ressam Onur Arıkan, yağlı boya ile spatula tekniğini kullanarak hazırladığı eserlerinden oluşan “Araftaki An-lar” temalı kişisel resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açtı. SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açmaktan mutluluk duyduğunu beli..
Eğitim

Sanko Park Avm, Çocuklara Yönelik Ödüllü Yarışma Düzenliyor !

18 Nisan 2022
Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, Geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ödüllü resim yarışması düzenliyor.Sanko Park AVM tarafından dokuzuncu kez düzenlenecek Ulusal Egemenlik ve Çocuk B..
Ekonomi

SANKO Park AVM sömestr tatiline hazır

21 Ocak 2022
 Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinliklerle ara tatili keyifli hale getiriyor.Çocukların favori çizgi film kahramanları 22-30 Ocak tarihlerinde 12.00-19.00 arasında çeşitli etkinl..
Magazin

Pırıl ve arkadaşları çocuklarla buluştu

20 Kasım 2021
Pırıl ve arkadaşları çocuklarla buluştuEn sevilen çizgi film kahramanlarından biri olan Pırıl ve Arkadaşları, Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluştu.TRT Çocuk’un sevilen karakterlerinden Pırıl v..
Gündem

Türkiye’nin doğal lezzetleri Gaziantep’te buluşturuldu

13 Kasım 2021
Gaziantep'in alışveriş merkezi Sanko Park, Türkiye’nin dört bir yanından gelen firmaların ürünlerinin tüketiciye ulaştırıldığı ‘Yöresel Ürün Günleri’nin 15’incisine ev sahipliği yapıyor.Gaziantep'te ilk olarak 2017 yılında Sanko Park AV..
Eğitim

Türkiye’nin ilk çocuk kütüphanesine büyük ilgi

12 Eylül 2021
Sanko Park ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde ağustos ayında açılışı yapılan ve Türkiye’nin İlk AVM Çocuk Kütüphanesi olan Mehmet Akif Ersoy Çocuk Kütüphanesi’ne öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösteriyor.Sanko Park AVM G..
Gündem

Türkiye’nin yöresel lezzetleri SANKO Park’ta

2 Eylül 2021
Türkiye’nin yöresel lezzetleri SANKO Park’taGaziantep'in alışveriş merkezi Sanko Park, 21 ilden 27 firmanın ürünlerinin tüketiciye ulaştırıldığı ‘Yöresel Ürün Günleri’nin 14’üncüsüne ev sahipliği yapıyor.Gaziantep'te ilk olarak 2017..
Ekonomi

14’ üncü Yöresel Ürün Günleri SANKO Park’ta

31 Ağustos 2021
14’ üncü Yöresel Ürün Günleri SANKO Park’taGaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, değişik yörelerin eşsiz lezzetlerine Yöresel Ürün Günleri’ne, 14’üncü kez ev sahipliği yapacak.Sanko Park Ana Etkinlik alanında değişi..
Kitap

Türkiye’nin İlk AVM Çocuk Kütüphanesi SANKO Park’ta açıldı

17 Ağustos 2021
Türkiye’nin İlk AVM Çocuk Kütüphanesi SANKO Park’ta açıldı“Türkiye’nin İlk AVM Çocuk Kütüphanesi” Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde açıldı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Sanko Park iş birliğinde açılan kü..
Gündem

Türkiye’de yerinde aşı uygulaması gerçekleştirilen ilk AVM SANKO Park

17 Haziran 2021
Türkiye’de yerinde aşı uygulaması gerçekleştirilen ilk AVM SANKO Park“Gaziantep’in alışveriş merkezi” Sanko Park, yine bir ilke imza attı ve Türkiye’de yerinde aşı uygulaması gerçekleştirilen ilk AVM oldu.Esas Gayrimenkul’ün yönetim..
Gündem

SANKO Park’ta 13’üncü Yöresel Ürün Günleri başladı

25 Mayıs 2021
SANKO Park'ta 13'üncü Yöresel Ürün Günleri başladıGaziantep'in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, Yöresel Ürün Günlerine 13'üncü kez ev sahipliği yapıyor.Üretildiği kentlerden getirilen taze ve doğal lezzetlerin bir arada top..
Kültür Sanat

SANKO Park AVM, çocuklara yönelik ödüllü yarışma düzenledi

16 Nisan 2021
Gaziantep’in yaşam alanı SANKO Park Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ödüllü resim yarışması düzenledi. SANKO Park AVM, çocuklara yönelik ödüllü yarışm..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...