SANKO Park etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Kültür Sanat

2. Kommagene Bienali Kapılarını Açıyor

1 Eylül 2024
Kapsadığı alan ve açık hava yerleştirmeleri ile Türkiye’nin en önemli çağdaş sanat etkinliklerinden biri haline gelen Kommagene Bienali, SANKO Holding ana sponsorluğunda “İyileşmek” temasıyla düzenleniyor.LAM Derneği koordinas..
Kültür Sanat

SANKO’nun Sanata Sunduğu Katkı Çok Önemli

8 Temmuz 2024
-“SOYUT FİGÜRATİF VE SOYUTLAMA” TEMALI RESİM SERGİSİ-PROF. DR. MUSTAFA CEVAT ATALAY: “SANKO’NUN SANATA SUNDUĞU KATKI ÇOK KIYMETLİ”Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, tuval üzer..
Eğitim

Sanko Park 23 Nisan’a Özel Resim Yarışması Düzenliyor

18 Nisan 2024
Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ödüllü resim yarışması düzenliyor.Sanko Park AVM 11. Geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması kayıtları 18 Nisan’da (bugün) başlad..
Kültür Sanat

“Paşalar-Kuvayi Milliye” Resim Sergisi Devam Ediyor

28 Aralık 2023
Ressam Kemal Kara’nın, Gaziantep’in Kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla 24 Aralık 2023’te SANKO Sanat Galerisi’ne açtığı Nesilden Nesile Aktarım Temalı “Paşalar-Kuvayi Milliye” resim sergisi devam ediyor.SANKO Holding ve ..
Kültür Sanat

SANKO Sanat Galersi’nde Bakışlar Temalı Resim Sergisi

13 Kasım 2023
Ressam Abdurrahim Güneyin 27 Ekim 2023’te SANKO Sanat Galerisi’nde açtığı “Bakışlar” temalı resim sergisi devam ediyor.Resim sanatının hem kendisi hem de ailesi için bir yaşam biçimi olduğunu ve 40 yılı aşkın süredir resim yaptığın..
Kültür Sanat

Amazon Kadınlar Resim Sergisi SANKO Sanat Galerisi’nde

16 Eylül 2023
Samsunlu ressam Melek Yıldız Ergül, akrilik boya ve karışık teknikte yaptığı soyut figüratif eserlerinden oluşan “Zamana Dokunmak” temalı “Amazon Kadınlar” resim sergisini, Gaziantep SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sun..
Kültür Sanat

Ressam Emine Özdemir SANKO Sanat Galerisinde Sergi Açacak

24 Mayıs 2023
Ressam Emine Özdemir, SANKO Sanat Galerisi’nde 26 Mayıs Cuma günü atları konu alan “Bir At Bir Murat” temalı özgün baskı resim sergisini açacak. ..
Kültür Sanat

RESSAM LEYLA AFACAN KODAMAN, SANKO’DA SERGİ AÇACAK 

26 Nisan 2023
Akademisyen ressam Leyla Afacan Kodaman, tuval üzerine akrilik ve yağlıboya tekniği ve kağıt üzerine akrilik boya ile çalışılan eserlerinden oluşan 11’inci kişisel resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açacak.Trabzonlu sanatçı Kodama..
Ekonomi

BOYNER SANKO Park,  yenilenen tasarımıyla hizmet sunuyor

29 Ocak 2021
Gaziantep'in alışveriş merkezi Sanko Park'ın gözde markalarından Boyner Büyük Mağazacılık, birinci katta bulunan mağazasını zemin ve birinci kat olmak üzere iki kat olarak yeniden ziyaretçilerle buluşturdu.Ziyaretçilere koronavirüs pand..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...