SANKO Hastanesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin”

20 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp sağlığı için düzenli doktor kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.Kalp sağlığıyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Çetin, “Ül..
Sağlık

Sanko Hastanesi’nde Bir Saniyede Kalp Anjiyosu

3 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosu yanında çağdaş teknolojiyle donanımlı teknik altyapısını da geliştirmeye devam ediyor.Radyolojik görüntüleme alanının dünyadaki son teknolojilerinden olan ve saniyede yaklaşık 4000 kesi..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi Hekim Kadrosunu Genişletiyor

28 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Necip Deniz SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.Opr. Dr. Necip deniz, 1987 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk ..
Sağlık

Kalın Bağırsak Kanseri Farkındalık Ayı

25 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde “Kalın Bağırsak Kanseri Farkındalık Ayı” nedeniyle stant açılarak kalın bağırsak kanserine dikkat çekildi.Kalın bağırsak kanseri farkındalığını artırmak, kalın bağırsak kanseri taramasının önemine vurgu..
Sağlık

Romatolojik Hastalıklarda Anamnez Ve Fizik Muayene Kursu

13 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında “Romatolojik Hastalıklarda Anamnez ve Fizik Muayene Kursu” konulu sempozyum düzenlendi.Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Bünya..
Sağlık

Prof. Dr. A“Toplantılarımızı Sürekli Hale Getirmeyi Planlıyoruz”

19 Şubat 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Nefroloji ve Kardiyoloji bölümlerinin iş birliği ile ‘‘Dahiliye Vaka Güncellemeleri” toplantısı düzenlendi.Shimall Otel’de Gaziantep’in yanı sıra, çevre illerden de alanında uzman hekimlerin katıldığı toplan..
Sağlık

Kış Aylarında Su Tüketiminin Önemi

12 Ocak 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Meltem Demirci, kış aylarında yeterli su tüketiminin, daha fazla stres altında olan bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklara karşı direnci artırdığını söyledi.Soğuk hava, düşük ..
Sağlık

14 Kasım Dünya Diyabet Günü

13 Kasım 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Baştemir, diyabet riskinin ve yapılması gerekenlerin bilinmesinin, diyabeti önleme, erken tanı..
Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Fatih Demir SANKO Hastanesi’nde Göreve Başladı

6 Kasım 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosuna Nöroloji Uzmanı Dr. Fatih Demir de katıldı.Uzm. Dr. Demir, 1982 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2000-2006 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi..
Gündem

SANKO Hastanesi’nde Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlandı.

29 Ekim 2023
Hastane binası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları ile donatılırken, Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan tablo karanfillerle süslendi.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde yatarak ve ayaktan tedavi gören çocuk..
Sağlık

Geçmeyen Boğaz Ağrısı Birçok Hastalığın Habercisi Olabilir

25 Ekim 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Tanrıverdi, geçmeyen boğaz ağrılarının birçok hastalığın habercisi olabileceğini söyledi.“Strep A, İnfluenza..
Sağlık

Hastaya Uyutulmadan Beyin Tümörü Ameliyatı Yapıldı

24 Ekim 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Murat Ulutaş, 65 yaşındaki S.G’ye, bilinci açıkken ve konuşarak beyin tümörü ameliyatı yaptı.Yaşadıklarını, “Yüzümde hafif bir felç durumu oluştu, önce anlam ve..
Sağlık

Vücudun Temel Kemik Yapısındaki Gizli Tehlike Osteoporozdur

19 Ekim 2023
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nevin Ergun, vücudun temel kemik yapısındaki gizli tehlikenin osteoporoz olduğunu söyledi.20 Ekim Dünya Osteoporoz Günü nedeniyle açı..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde “SPİNAL Günleri”

11 Ekim 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi ve Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu tarafından “Gaziantep Spinal Günleri 2” toplantısı düzenlendi.SANKO Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Uzmanı Prof..
Sağlık

13 Eylül Dünya Sepsis Günü

11 Eylül 2023
- SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DR. ÖĞRETİM ÜYESİ AKYILMAZ:- “SEPSİSTE ERKEN TANI VE TEDAVİ YAŞAM KAYIPLARINI ÖNLEYEBİLİR”SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Ayk..
Sağlık

Bu Rahatsızlıkta Yaşam Tarzı Değişikliği Büyük Önem Taşıyor

23 Ağustos 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Duygu Alime Almalı, Polikistik Over Sendromunda, yaşam tarzı değişikliğinin önemli olduğunu söyledi.Opr. Dr. Almalı, Polikistik Over Sendromunun bir nevi yumurta..
Sağlık

Çocuklarda İdrar Yolu Enfeksiyonlarına Dikkat

21 Ağustos 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nihat Akgül, bakterilerin yanı sıra, çeşitli virüsler ve mantarların da idrar yolunda enfeksiyonlarına yol açabildiğini söyledi.Uzm. Dr. Akgül, kız çocukların yaklaş..
Sağlık

CANLI VERİCİLİ KARACİĞER NAKLİYLE YAŞAMA YENİDEN TUTUNDU

19 Temmuz 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞR. ÜYESİ VE ORGAN NAKİL MERKEZİ SORUMLU HEKİMİ DOÇ. DR. YÜKSEL: “BAZI KAHRAMANLAR PELERİN TAKMAZ, ORGANLARINIZI BAĞIŞLAYARAK DA KAHRAMAN OLABİLİRSİNİZ” KARACİĞER HASTASI NERGİZ KURT: “BİLİNCİM KAPALI GETİRİLDİĞİM HASTA..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...