sanat etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Kültür Sanat

2. Kommagene Bienali Kapılarını Açıyor

1 Eylül 2024
Kapsadığı alan ve açık hava yerleştirmeleri ile Türkiye’nin en önemli çağdaş sanat etkinliklerinden biri haline gelen Kommagene Bienali, SANKO Holding ana sponsorluğunda “İyileşmek” temasıyla düzenleniyor.LAM Derneği koordinas..
Kültür Sanat

SANKO’nun Sanata Sunduğu Katkı Çok Önemli

8 Temmuz 2024
-“SOYUT FİGÜRATİF VE SOYUTLAMA” TEMALI RESİM SERGİSİ-PROF. DR. MUSTAFA CEVAT ATALAY: “SANKO’NUN SANATA SUNDUĞU KATKI ÇOK KIYMETLİ”Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, tuval üzer..
Kültür Sanat

Atalay, SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak

8 Temmuz 2024
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden oluşan “Soyutlama ve Soyut Figüratif” temalı resim sergisini, 5 Temmuz 2024’te SANKO Sanat Galerisi’n..
Kültür Sanat

Kadınlardan Hayata Renk Katan Sergi

22 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Aile Merkezi’nde eğitim gören kadınların yaptığı yağlıboya resimleri içeren “Hayata Renk Kat” isimli sergi, Şehitkamil Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.“Hayata Renk Kat” sergisinde, 7..
Eğitim

Sanko Park 23 Nisan’a Özel Resim Yarışması Düzenliyor

18 Nisan 2024
Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ödüllü resim yarışması düzenliyor.Sanko Park AVM 11. Geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması kayıtları 18 Nisan’da (bugün) başlad..
Kültür Sanat

Rumi Dreams Yoğun İlgi Görüyor

4 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde sanatseverler ile buluşan Refik Anadol’un “Rumi Dreams” sergisini açıldığı günden itibaren yaklaşık 20 bin kişi ziyaret etti.Müzeyyen Erkul Gaziantep Bilim Merkezinde gösterimde o..
Kültür Sanat

“Paşalar-Kuvayi Milliye” Resim Sergisi Devam Ediyor

28 Aralık 2023
Ressam Kemal Kara’nın, Gaziantep’in Kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla 24 Aralık 2023’te SANKO Sanat Galerisi’ne açtığı Nesilden Nesile Aktarım Temalı “Paşalar-Kuvayi Milliye” resim sergisi devam ediyor.SANKO Holding ve ..
Kültür Sanat

SANKO Sanat Galersi’nde Bakışlar Temalı Resim Sergisi

13 Kasım 2023
Ressam Abdurrahim Güneyin 27 Ekim 2023’te SANKO Sanat Galerisi’nde açtığı “Bakışlar” temalı resim sergisi devam ediyor.Resim sanatının hem kendisi hem de ailesi için bir yaşam biçimi olduğunu ve 40 yılı aşkın süredir resim yaptığın..
Kültür Sanat

Amazon Kadınlar Resim Sergisi SANKO Sanat Galerisi’nde

16 Eylül 2023
Samsunlu ressam Melek Yıldız Ergül, akrilik boya ve karışık teknikte yaptığı soyut figüratif eserlerinden oluşan “Zamana Dokunmak” temalı “Amazon Kadınlar” resim sergisini, Gaziantep SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sun..
Gündem

Ressam Muhammed Aliyev SANKO Sanat Galerisinde Sergi Açacak

5 Temmuz 2023
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğr. Üyesi Muhammet Aliyev, SANKO Sanat Galerisi’nde 7 Temmuz Cuma günü “Anneler ve Çocuklar” temalı resim sergisini açacak.Azerbaycanlı ressam Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Aliye..
Çevre

Gaziantep’in Sokaklarına Sanatsal Dokunuş

9 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) kent genelindeki duvarları ve paslanmış elektrik panolarını yaratıcı boyama teknikleriyle estetik bir görünüme kavuşturuyor.Büyükşehir Belediyesi, betonarme yapılarla şehrin grileşmesinin önüne geçm..
Kültür Sanat

Ressam Emine Özdemir SANKO Sanat Galerisinde Sergi Açacak

24 Mayıs 2023
Ressam Emine Özdemir, SANKO Sanat Galerisi’nde 26 Mayıs Cuma günü atları konu alan “Bir At Bir Murat” temalı özgün baskı resim sergisini açacak. ..
Kültür Sanat

SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açıldı

14 Ocak 2023
Ressam Ziver Kaplan, akrilik tekniklerle hazırladığı eserlerinden oluşan “Dinginlik” konulu kişisel resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açtı. Sanatın gelecek ile geçmiş arasında bir köprü olduğunu belirten Kaplan, “Kültürel değerlerim..
Eğitim

Doğru İletişimin Şifreleri HKÜ’de Paylaşıldı

6 Ekim 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne (HKÜ) bu yıl yerleşen öğrencilere, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba tarafından "Kampüste İletişim" semineri verildi.HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde etkili  iletiş..
Eğitim

Çikolata Sanata Dönüştü

12 Temmuz 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen "Çikolata Atölyesi"’nde birbirinden özel tasarımlar gerçekleştiren katılımcılar, çikolatayı sanata dönüştürdü.KALİTTO (Kalyoncu İnovasyon ve T..
Teknoloji

Bakbak Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti

16 Ağustos 2021
Bakbak Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ettiAK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’yla birlikte Nuray-Tuncay Kara Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek, gençlerle bir araya..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Çocuk Sanat Merkezi “Telafide ben de varım” dedi

13 Ağustos 2021
Büyükşehir Çocuk Sanat Merkezi “Telafide ben de varım” dediGaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çocuk Sanat Merkezi, yaz tatili boyunca çocuklar tarafından en çok tercih edilen merkez oldu. Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından b..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...