Salgın etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Kızamık salgınına dikkat!

5 Temmuz 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları – Neonatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercan Sivaslı, son dönemde kızamık vakalarında artış olduğuna dikkat çekti. Hastalıktan korunmak için aşılanmanın önemli olduğunu belirten Dr. Sivasl..
Sağlık

Üçlü salgın uyarısı

25 Ocak 2023
Gaziantep Özel HATEM Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Kalli, son günlerde Türkiye ve Gaziantep’teki çocuk ve yetişkinlerde üst solunum yolu hastalıklarında görülen artışa dikkat çekti. Dr. Kalli, Rhinovirüs, Influenza ve RSV ..
Sağlık

Kış aylarında üçlü salgına dikkat

9 Aralık 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak Kış aylarında üst solunum yolu enfeksiyon etkenleriyle daha sık karşılaşıldığına vurgu yaptı. Enfeksiyon Hastalıkları ..
Sağlık

Rotavirüs İshallerine Dikkat !

19 Nisan 2022
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Almacıoğlu, rotavirüslerin çocukluk çağında her mevsim ishal yapan bir etken olduğunu söyledi. Dr. Öğr. Üyesi Almacıoğlu, geliş..
Yerel Yönetimler

“Salgınla mücadelenin en ön safındalar”

14 Mart 2021
“Salgınla mücadelenin en ön safındalar”Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.Sağlık çalışanlarının toplum s..
Ekonomi

Salgına ve sıkıntılara rağmen ihracat arttı

11 Ocak 2021
2020 yılını rekorla kapatan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörünü değerlendiren TİM Sektör Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya 2020 yılının bütün ihracatçılar için zorlu bir yıl olarak geride kaldığını ifade ederek 2021 yılın..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...