Şahinbey ilçesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Esnafı Ziyaret Etti

4 Ocak 2024
Başkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da esnafla bir araya gelerek bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziya..
Politika

Hasan Teke’den miting gibi adaylık başvurusu

21 Kasım 2023
Ak Parti Şahinbey ilçe eski başkanı Avukat Hasan Teke, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yeril seçimler öncesinde Şahinbey Belediyesi Başkanlığı’na aday adayı oldu. Teke, başvurusunu büyük bir katılımla Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığına yapar..
Asayiş

Gaziantep’te Asansör Faciası

20 Kasım 2023
Gaziantep'te asansör faciasında ölü ve yaralı var Gaziantep’te evden eve taşımacılık yapan aracın asansörü düştü. Olayda ilk belirlemelere göre bir kişi ölürken bir kişide ağır yaralandı.Olay Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Bülbülzade mah..
Yerel Yönetimler

BÜYÜKŞEHİR’DEN GAZİANTEP’E BİR VİZYON PROJE DAHA!

25 Haziran 2023
YAPIMINDA SONA YAKLAŞAN VADİ ALLEBEN PARKI, HER YAŞA HİZMET EDECEKGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yapımında sona yaklaşan ve kentin park anlayışına yeni bir soluk getirecek olan Vadi Alleben Park’ını incelemede b..
Asayiş

Kanlı Bitti

15 Aralık 2022
Gaziantep'te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 21 yaşındaki Muharrem Alıcı göğüsünden vurularak hayatını kaybetti.Gaziantep'te dün Şahinbey ilçesinde iki grup arasında silahlı kavga meydana geldi. Alınan bilgilere göre alacak vere..
Gündem

250 Bin Sosyal Konutun Kura Çekimine Şahinbey İle Devam Edildi

21 Kasım 2022
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde hayata geçirilen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun kura çekimine Gaziantep’te, Şahinbey ilçesiyle devam edildi.Talat Özkar..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 7.000 Kamyonluk Destek

25 Ekim 2022
Çiftçilere yönelik desteğini sürdüren Şahinbey Belediyesi, tarımsal üretimi arttırmak için 6 yıldır desteğini arttırarak sürdürürken bugüne kadar sağlanan 69.440 tonluk destek 7.000 kamyonu buluyorŞahinbey İlçesi’ndeki çiftçilere arpa, ..
Yerel Yönetimler

Şahin’den Yangına Müdahale Eden İtfaiye Erlerine Teşekkür

19 Temmuz 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Burç Ormanı’nda meydana gelen yangını yaptıkları müdahaleyle 1 saat gibi kısa süre içerisinde kontrol altına alan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibine ödülle teşekkür etti.Büyükşehir B..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...