sağlık haberleri etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Gaziantep’te Bir İlk EAHAD Akredite Hemofili Merkezi

8 Mayıs 2024
Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba liderliğinde EAHAD Akredite Hemofili Merkezi açıldı. Gaziantep Medical Point Hastanesi, sağlık sektöründe önemli bir adım daha attı. Prof. Dr. Ekrem Ünal liderliğindeki ..
Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Alnıaçık ANKA’da

7 Mayıs 2024
Hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti vermeye özen gösteren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna uzman isimleri dahil etmeyi sürdürüyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Süleyman Ömer Alnıaçık Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin hekim kadrosu ..
Sağlık

Şehir Hastanesi Güneydoğu Bölgesindeki Obeziteyi Azaltmayı Hedefliyor

2 Mayıs 2024
Gaziantep Şehir Hastanesinde açılan merkez ile Güneydoğu bölgesinin obezite hastalığıyla mücadelesi hedefleniyor Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar: - "Obezite hastalığı yandaş hastalıkları beraberinde geti..
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi

1 Mayıs 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkolog Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi’nde “Testis Kanserinde High Mobility Group Box – 1 Ekspresyonu ve Tedavi Hedefi Olarak..
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde Dahiliye Vaka Güncellemeleri Toplantısı Düzenlendi

28 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Nefroloji Bölümü tarafından ‘‘Dahiliye Vaka Güncellemeleri” toplantısının ikincisi düzenlendi.Divan Otel’de Gaziantep ve çevre illerden alanında uzman hekimlerin katıldığı toplantıda, dahiliye alanındaki bir..
Sağlık

İnme Hastalarını Felç Olmaktan Kurtaran Yöntemler Fark Yaratıyor

27 Nisan 2024
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Gaziantep Şehir Hastanesi, Girişimsel Radyoloji alanında gerçekleştirdiği yenilikçi ve başarılı tedavilerle dikkat çekiyor. Hastanede Girişimsel Radyologlar tarafından (damar iç..
Eğitim

Otizm Spektrum Bozukluğu Etkinliği HKÜ’de Gerçekleştirildi

17 Nisan 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü, Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖZEUAM), Engelsiz Öğrenci Birimi ve Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu iş birliği ile; Otizm Farkındalık Ayı’na yönelik olarak, Ot..
Sağlık

Baharınız kabus olmasın

16 Nisan 2024
Doğa uyanırken polen başta olmak üzere birçok alerjenin oradan oraya savrulması, alerji sorunu yaşayan kişilerin şikayetlerinin alevlenmesine sebep oluyor. ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsararaç, mevsimsel alerjilerin ..
Sağlık

Ramazan Bayramı’nda Beslenme Önerileri

9 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Ece Erözgür, Ramazan ayı sonrası yeterli ve dengeli beslenmenin önem taşıdığını söyledi.Arş. Gör. Erözgür, “Beslenme düzenimizin eski haline dönm..
Gündem

Kubba:”Ramazan Bayramınız kutlu Olsun”

8 Nisan 2024
Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, Ramazan Bayramınızı kutluyor.Bu yıl da Ramazan ayının ardından bayrama erişmiş olmanın memnuniyet ve heyecanını yaşadığını belirten Kubba, şunları kaydetti: ‘’Büyük..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi Hekim Kadrosunu Genişletiyor

28 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Necip Deniz SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.Opr. Dr. Necip deniz, 1987 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk ..
Sağlık

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özsaraç hasta kabulüne başladı

21 Mart 2024
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.Hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti vermeye özen gösteren Gaziantep Özel ANKA Hast..
Sağlık

Kalın bağırsak kanseri farkındalık ayı

21 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkoloji Bölümü Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, “Ciddi bir hastalık olan kalın bağırsak (Kolorektal) kanserinin farklı tedavi seçenekleri var” d..
Sağlık

Medical Point de ‘’Rengimiz Belli Olsun’’ Dedi.

21 Mart 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" programı çerçevesinde down Sendromlu bireyler için yapılan etkinliklerde yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ..
Sağlık

14 Mart 2024 Dünya Böbrek Günü

14 Mart 2024
Böbreğin metabolik ve hormonal fonksiyonlarında ilerleyici ve geri dönüşsüz kayıp ile seyreden Kronik Böbrek Hastalığı (KBH); artan sıklığı, komplikasyonlara ve ölümcül durumlara yol açması, yaşam kalitesini azaltması, diyaliz ve böbrek nak..
Sağlık

Hareketsiz yaşam diyabete neden oluyor

4 Mart 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, halk arasında şeker hastalığı olarak bilinen diyabetin, çağımızda yaygın olarak görülen ve ciddi sonuçlara yol açabilen bir hastalık olduğuna dikkat ..
Sağlık

Lösemi hastası Süleyman Medical Point hastanesi’nde şifa buldu

12 Şubat 2024
Gaziantep’te Sağlığına Kavuştu. Gaziantep’te yaşayan 3 yaşındaki Süleyman Yılmaz, vücudunun pek çok bölgesinde meydana gelen kanamalar sonrası lösemi ön tanısıyla başvurduğu Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde yapılan kemik iliği incelem..
Sağlık

Mide Kanseri Sinsi İlerliyor

9 Şubat 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroentereloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, dünya çapında en yaygın kanserlerden biri olan mide kanserinin sinsi ilerlediği konusunda uyardıGaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroenterelo..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...