sağlık çalışanları etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Sağlık-Sen Başkanı Arayıcı: “Daha neyi bekliyorsunuz?

15 Mart 2023
Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, “Pandemide, depremde, sel felaketinde, daha doğrusu en zor koşullarda canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarını iyileştirmek için daha neyi bekliyorsunuz?” di..
Asayiş

TAG Otoyolu Trafik Kazası Raporu

1 Ekim 2022
20 Ağustos günü Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale için güvenlik şeridinde bulunan ekibe ve araçlara, kaza yerinden 150 metre geride devrilen ve kayan Özel Diyarbakır Seyahat..
Gündem

Hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına fidan dikildi

13 Nisan 2021
Hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına fidan dikildiGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi (TDP) dersi kapsamında, GAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri tarafından “Hayata Can Kaza..
Sağlık

Kerkez: Sağlık çalışanlarının yüzü gülerse herkesin yüzü güler

14 Mart 2021
Kerkez: Sağlık çalışanlarının yüzü gülerse herkesin yüzü gülerSağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, fedakar sağlık çalışanlarının bir Tıp Bayramı’na daha hüzünle girmenin burukluğunu yaşadığını söyledi...
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına destek

14 Mart 2021
Büyükşehir Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına destek Büyükşehir Belediyesi, 2020 Mart ayında Türkiye’de etkisini gösteren yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede canla başla çalışan sağlık personellerin..
Yerel Yönetimler

“Salgınla mücadelenin en ön safındalar”

14 Mart 2021
“Salgınla mücadelenin en ön safındalar”Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.Sağlık çalışanlarının toplum s..
Sağlık

Fadıloğlu: Sağlık çalışanlarımıza minnettarız

13 Mart 2021
Fadıloğlu: Sağlık çalışanlarımıza minnettarızŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Tüm hekimlerimiz ve sağlık personelimizin insanlığa daha kaliteli bir yaşam sunab..
Sağlık

Bu süreçte en çok sağlık çalışanları yıprandı

13 Mart 2021
Bu süreçte en çok sağlık çalışanları yıprandıOp. Dr. Cezmi ÜK, sağlık çalışanlarının pandemi süreci ile birlikte daha da zorlaşan çalışma şartlarına dikkat çekti.Özel MMT Amerikan Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Cezmi ÜK, 14 Ma..
Sağlık

Tahmazoğlu sağlık  çalışanlarını unutmadı

13 Mart 2021
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...