reflü etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

DOÇ. DR. DAĞ: ‘’Sindirim Sistemi Kanserlerinde Erken Tanı Hayat Kurtarır’’

28 Ağustos 2023
Tüm dünyada kardiovasküler hastalıklardan sonra en önemli ikinci ölüm sebebi kanserlerdir. Gastrointestinal sistem kanserleri (GİSK) erkeklerde akciğer ve prostat kanserlerinden ve kadınlarda meme kanserinden sonra en sık görülen ve ölüme..
Sağlık

Medical Point’te bir saatte reflü tedavisi

3 Ocak 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi uzman genel cerrahi kadrosu, ileri teknoloji ve tekniklerle yurt içi ve yurt dışından bir çok hastaya şifa olmaya devam ediyor.Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ersin Boraz..
Sağlık

Reflü Tedavisinde İlaçsız Yöntem

5 Ocak 2022
 Erkek veya kadın, genç veya yaşlı ayırt etmeksizin her 5 kişiden 1’inde görülen reflü, insanların yaşam kalitesini etkiliyor. Yutma güçlüğü, midede şişkinlik, geğirme, bulantı, yiyeceklerin ağıza gelmesi gibi belirtilerle ..
Sağlık

Pandemide reflüye karşı 10 etkili öneri!

28 Temmuz 2021
Pandemide reflüye karşı 10 etkili öneri!Son yıllarda tüm dünya ülkelerinde görülme sıklığı hızla artan reflü, ülkemizde de her 4 kişiden birinin kabusu! Özellikle bir buçuk yılı aşkın süredir devam eden pandemi sürecinde hareketsizlik v..
Sağlık

Bebeklerde reflü belirtilerini azaltmanın yolları

9 Haziran 2021
Bebeklerde reflü belirtilerini azaltmanın yollarıBebeklerde oldukça sık görülen reflü belirtilerinin azaltılmasında ebeveynlerin alacağı önlemler oldukça önemli. Özellikle annelerin doğru emzirme ve yatırma pozisyonları ile sağlıklı bes..
Sağlık

Reflüye karşı neler yapmalıyız?

17 Mayıs 2021
Reflüye karşı neler yapmalıyız? Diyetisyen ve Yaşam Koçu Tuğba Yaprak, yemek sonrası mide asidinin yanma, hazımsızlık ve ekşimeyle beraber yemek borusuna geri kaçmasıyla beraber oluşan bir sağlık problemi olduğunu söyl..
Sağlık

Ramazan ayında boğaz reflüsüne dikkat

8 Nisan 2021
Ramazan ayında boğaz reflüsüne dikkat Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Selim, “Boğaz reflüsü mide asidinin boğaza, ses tellerine ve ağız bölgesine kadar gelmesine boğaz refl..
Sağlık

Reflüye dikkat!

3 Şubat 2021
Özel Hatem Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Muzaffer Ertürk, yoğun yaşanan stres ile mide rahatsızlıkları ve reflüye neden olabileceğini söyledi.  M..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...