Recep Tayyip Erdoğan etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır

26 Ağustos 2023
Büyük coşkuyla kutlanan ve binlerce partilinin katıldığı Malazgirt zaferi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti."Şu hakikat asla unutulmamalıdır ki Malazgirt öyle sıradan bir savaş, sıradan bir zafer değildir. Biz Anadolu..
Politika

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Belli Oldu

22 Temmuz 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yeni yönetim kurulunu açıkladı. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 07.07. 2023 tarih..
Gündem

Yeni Asgari ücret Açıklandı

20 Haziran 2023
Yeni asgari ücret açıklandı Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti açıkladı. 1 Temmuz itibarıyla asgari ücret yüzde 34 artışla 11 bin 402 TL oldu. Yüz..
Gündem

Seçim tarihi belli oldu

18 Ocak 2023
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs’ta olacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün katıldığı TBMM grup toplantısında 2023 Türkiye Genel Seçimleri için tarih verdi. Cumhurbaşkan..
Yerel Yönetimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şahinbey Belediyesi’nin Standını Ziyaret Etti 

5 Ekim 2022
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen "Tam Bana Göre Festival”inde Şahinbey Belediyesi’nin standını ziyaret etti.Ankara’da bu yıl ikincisi yapılan gençlere yönelik "Tam Bana Göre Festivali" Cumhurbaş..
Gündem

Recep Tayyip Erdoğan TOKİ Sosyal Konut Projesi’ni Açıkladı

13 Eylül 2022
Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi Tanıtım Töreni gerçekleşti. Başkan Erdoğan TOKİ sosyal konut projesi için uygulanacak daire fiyatları ve taksit ödemeleri hakkında detayları duyurdu. Öte yandan TOKİ başvuru üc..
Eğitim

TEKNOFEST Turizm Teknolojileri’ Kategorisinde Birincilik HKÜ’lü Öğrencilerin

5 Eylül 2022
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in akademik paydaşı olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin (HKÜ) SİMURG Takımı, “Zeugma’nın Gözü” adlı artırılmış gerçeklik tabanlı projesiyle, bu yıl Samsun’da yapılan TEKNOF..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek, “Milletimiz 15 Temmuz’da dünyaya demokrasi dersi verdi”

14 Temmuz 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 15 Temmuz 1916’da hain darbe girişimini başarılı bir şekilde püskürten milletimizin dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyledi. ..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası neler söyledi?

25 Ekim 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı olarak malum açıklamayı yapan büyükelçiler hususunda ülkem ve milletim adına ortaya koyduğumuz tav..
Kitap

Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı

13 Nisan 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Değerler Eğitimi ve Gönüllü Kuruluşlar Daire Başkanlığı’nda görev yapan Mehmet Açıkgöz, Adalet Bakanlığının, görevi başında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehm..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...