Ramazan etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi ‘İftara Beş Kala’İle Vatandaşların Yanında

4 Nisan 2023
Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için “İftara 5 Kala” projesi ile Şahinbey İlçesi’nin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.Trafik akışının yoğun olduğu iftar saatl..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi İftara Beş Kala Vatandaşın Yanında

12 Nisan 2022
Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için ‘İftara 5 Kala’ projesi ile şehrin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.Şahinbey Belediyesi iftara evine yetişemeyip, tr..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu, yetimlerin ve yaşlıların evine konuk oluyor

12 Nisan 2022
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı’nda da ilçedeki yetim çocuklu ailelerin ve yaşlıların evlerine misafir olmaya devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim çocuklar ve annelerine yönelik uygula..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Ramazan coşkusunu yeni etkinliklerle sürdürüyor

12 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müze ve çocuk kütüphanelerinde geleneksel Ramazan şenlikleri kapsamında Karagöz- Hacivat Gölge Oyunu çocuklarla buluşurken, Ramazan ayına özel ayak tenisi ve 3X3 basketbol şenliği için ise hazırlıkla..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin’den Anlamlı Ramazan Mesajı

1 Nisan 2022
ŞAHİN:“Teslimiyet kalpten gelen samimiyetle mümkündür."On bir ayın sultanı Ramazan dolayısıyla mesaj yayımlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olan Ramazan’..
Yerel Yönetimler

İhtiyaç Sahibi Bütün Vatandaşlara Ulaşıyor

1 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ‘Paylaştıkça artan bereket’ sloganıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor, geleneksel iftar çadırlarıyla Gazi şehirlileri buluşturuyor.BAŞVURULAR ALO 153’DEN ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Ramazan Ayına Hazır

31 Mart 2022
Şahinbey Belediyesi paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayında günlük 10.000 kişiye iftar yemeği verecek. Şahinbey İlçesi’nde sosyal yardımlarını vatandaş..
Sağlık

Sanko Üniversitesinden Sağlık Önerileri

26 Mart 2022
SANKO ÜNİVERSİTESİ ARŞ. GÖR. ECE ERÖZGÜR:“RAMAZAN AYINDA YETERLİ VE DENGELİ GÜNLÜK BESLENMEYLE VÜCUDUN DÜŞEN ENERJİ İHTİYA..
Sağlık

Bayramda mideye zarar veren 10 önemli hata!

11 Mayıs 2021
Bayramda mideye zarar veren 10 önemli hata!Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı’nı evimizde izole geçirmek zorunda kalsak da, hiç kuşkusuz sofralarımızı yine birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılarla donatacağız! Ancak ..
Sağlık

Ramazan’da 10 adımda sıvı kaybının önüne geçin

8 Mayıs 2021
Ramazan’da 10 adımda sıvı kaybının önüne geçinRamazan ayında uzun süren açlık ve susuzluk sürecinde vücudun sıvı dengesini 10 adımda korumak mümkün. Sabri Ülker Vakfı’nın referans kaynaklardan derlediği 10 adımın en başında iftar ile sa..
Yurt Haber

Yedi Başak, ihtiyaç sahiplerinin yanında

5 Mayıs 2021
Yedi Başak, ihtiyaç sahiplerinin yanındaTürkiye başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde insani yardım çalışmaları yürüten Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, manevi güzelliklerle dolu Ramazan ayında da ibadetin, iyiliğin ve yardımla..
Sağlık

Ramazan’da sıvı kaybını önlemek için meyve suyu tüketin

3 Mayıs 2021
 Ramazan’da sıvı kaybını önlemek için meyve suyu tüketinRamazan ayı döneminde tutulan oruç dolayısıyla vücudun yaşadığı sıvı ve enerji kaybını engellemek için beslenmeye çok dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan uzmanlar, ifta..
Sağlık

Ramazan’da tatlı krizlerini nasıl aşabilirsiniz?

3 Mayıs 2021
Ramazan’da yeterli ve dengeli beslenmek daha da zorlaşıyor. Bu nedenle besin desteklerini kullanımı da bir ihtiyaç haline geliyor. Ramazan’da tatlı krizlerini nasıl aşabilirsiniz? ..
Sağlık

Ramazanda kilo almadan beslenme tüyoları

30 Nisan 2021
Diyetisyen ve Yaşam Koçu Tuğba Yaprak, beslenme modeli ve öğün saatlerinin değişmesi, hareketin azalması nedeniyle Ramazan ayında kilo almanın kaçınılmaz hale geldiğini söyledi. Ramazanda..
Sağlık

Oruç tutarken bağışıklığınızı da kuvvetlendirin

28 Nisan 2021
Oruç tutarken bağışıklığınızı da kuvvetlendirin Pandemi tüm hayat akışımızı değiştirdiği gibi Ramazan ayını da etkiledi. Kalabalık iftar sofraları kurulamadı, her yaştan aile üyeleri bir araya ..
Sağlık

Ramazan’da mide ve bağırsak sağlığı için 12 öneri

27 Nisan 2021
Ramazan’da mide ve bağırsak sağlığı için 12 öneriBeslenme şeklinden yemek saatlerine, yenen yemeğin çeşidinden hareket miktarına kadar birçok dengenin değiştiği Ramazan’da bu döneme uygun alışkanlıklar geliştirilmesi büyük önem taşıyor...
Sağlık

Ramazan’da sindirim sistemi için 5 kritik uyarı

21 Nisan 2021
Ramazan ayında öğünlerin sayılarının azalması ve saatlerinin belirli olması ile yaşanan beslenme değişikliğinden en çok sindirim sistemi etkileniyor. Hızlı yemek, yanlış beslenmek, fazla gıda alımı gibi durumlar mide ra..
Sağlık

Ramazan’da böbrekleri susuzluktan korumanın yolları

20 Nisan 2021
İnsan vücut ağırlığının yaklaşık yüzde 60’ını oluşturan ve insan yaşamı için vazgeçilemez bir beslenme ögesi olan su, idrar yapma, dışkılama, terleme gibi yollar ile atık maddelerin vücuttan u..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...