Protokol etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Araban Sarımsak İşleme-Paketleme Tesisi Protokolü İmzalandı

28 Ağustos 2024
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Araban Belediyesi iş birliğiyle Araban Sarımsak İşleme-Paketleme Tesisinin İşletilmesi ve İdari Bina Yapımı, Valilik Fuaye salonunda düzenlenen protokol ile i..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Hem Eğitime Hem Spora Destek

21 Ağustos 2024
Birçok alanda eğitime ve spora önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Valiliği'nin koordinasyonunda yeni bir işbirliği protokolüne daha imza attı.Gaziantep Valiliği'nin koordinasyonunda Şahinbey Belediyesi, İl Mil..
Eğitim

Rektör Demir’den GİBTÜ’nün Uluslararası Vizyonunu Güçlendiren Temaslar

7 Haziran 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, üniversitenin uluslararasılaşma politikaları kapsamında Malezya’da bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulundu. Rektör Demir, Malezya ziyaretini üniversitenin ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Kan Bağışı Protokolü İmzaladı

24 Mayıs 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği kan bağışı kampanyası için protokol imzaladı.Şahinbey Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği Kan Bağışı kampanyası için, Vali Kemal Çeber, Şah..
Eğitim

GİBTÜ’den İspanya çıkarması

6 Mayıs 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, İspanya Üniversiteleri ile Erasmus İkili İşbirliği Anlaşmaları ve Üniversiteler Arası İşbirliği Protokolleri (MOU) İmzaladı. Yapılan anlaşmalar öğrenci ve akademisyen değişimlerini destekleye..
Eğitim

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İle Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

5 Mart 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.GİBTÜ, uluslararasılaşma vizyonu kapsamında her geçen gün uluslararası öğrenci sayıs..
Yerel Yönetimler

Evsel Atıklar Değerlendirilecek

19 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Kulübü Derneği tarafından yürütülecek Sıfır Atık Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.İmzalanan iş birliği protokolü ile birlikte gönüllülere Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tar..
kitap

Şahinbey Belediyesi’nden 6. Kitap Fuarı

11 Ekim 2023
Şahinbey Belediyesi’nin 14-22 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği 6. Kitap Günleri fuarı protokolü Gaziantep Valiliği’nde imzalandı.Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Şahinbey Kaymakamlığı, Şahinbey Belediyesi, İl Milli Eğitim..
Gündem

Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramının Coşkusu Fener Alayı İle Taçlandı  

20 Mayıs 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Gaziantep Valiliği koordinasyonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışın..
Ekonomi

CFE 2023-CARPET & FLOORING EXPO RESMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

26 Nisan 2023
İstanbul Halı İhracatçıları Birliği - Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği ve TÜYAP Fuarcılık arasında CFE 2023- Carpet & Flooring Expo’nun resmi protokolü, GAİB Merkez Binası’nda törenle imzalandı. 5-8 Aralık 2023 tarihleri ara..
Yerel Yönetimler

Bağdat ile Kardeş Şehir protokolü imzaladık

16 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Bağdat Büyükşehir Belediyesi ile imzaladığı kardeş şehir protokolüyle ekonomik, ticari ve kültürel açıdan ortak çalışma kararı aldı. Irak’ın başkenti Bağdat’taki Büyükşehir Belediyesi binasında düzenl..
Eğitim

SANKO ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği yaptı

14 Aralık 2022
SANKO Üniversitesi ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitimde İş Birliği” protokolü imzalandı. Eğitimde iş birliği protokolü SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ar..
Gündem

49 Kilometrelik RAYBÜS’te Hedef Günlük 5 Bin Yolcu

3 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nce hizmet veren GAZİRAY ile de entegre çalışan ve Gaziantep ile Nizip arasında konforlu ve hızlı ulaşımı sağlayan Raybüs kısa sürede en çok tercih edilen taşıma sistemleri arasına girdi. Günlük 5 bin kişiyi ..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 1027 Çocuğu Sünnet Ettirecek 

14 Ekim 2022
  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle toplu sünnet şöleni düzenleyecek. İhtiyaç sahibi ailelerden 1027 çocuğun sünnet ettirileceği..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nin 4. Kitap Fuarı Kapılarını Açtı 

9 Ekim 2022
Şahinbey Belediyesi tarafından, 8-16 Ekim tarihlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Kitap Günleri Fuarı kitapseverlere kapılarını açtı.Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Şa..
Gündem

Büyükşehir Belediyesi İle HAVELSAN Arasında Akıllı Kamera Protokolü İmzalandı 

26 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Hava Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (HAVELSAN) arasında Akıllı Şehirler Veri ve Koordinasyon Merkezi’nde (Gezegen Evi) Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla akıllı kamera protokolü im..
Ekonomi

OSB’nin 10 milyon metrekare genişleme alanına onay

9 Aralık 2021
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sanayi tesislerinin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için hazırlanan Fırat nehrinden su getirme projesi hayata geçiriliyor.Gaziantep heyeti Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile..
Eğitim

Nizip Ticaret Odası’nda protokol eğitimi düzenlendi

1 Aralık 2021
Nizip Ticaret Odası'nda (NTO) kişisel gelişim programı kapsamında Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları eğitimi düzenlendi.NTO Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve personellerinin katılımıyla düzenlenen eğitim semineri Gaziantep Ticaret Od..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...