panel etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

GTO, 26 Mayıs’ta Eğitim Festivali Düzenliyor

14 Mayıs 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO), 26 Mayıs’ta Gaziantep Odeon Performans Sanatları Merkezinde (GO PSM) eğitim festivali düzenliyor!Gaziantep'in eğitim durumunun tartışılacağı, öğrenci ve velilerin eğitim kurumları ile buluşacağı, gençlerin..
Ekonomi

Kileci: Tarımda üretimi arttırmalıyız

6 Ekim 2023
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın birlikte yürüttüğü Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Tarım ve Tarıma Dayalı Sanayide Entegre Kaynak Verimliliği Projesi kapsamında Şanlıurfa’da İkinci İyi Pamuk..
Ekonomi

Aile Şirketlerinin Başarı Hikayeleri Ve Deneyimleri Paylaşıldı

6 Haziran 2023
GSO YENİ NESİL SANAYİCİ PLATFORMU’NDAN "AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA PANELİ” -AİLE ŞİRKETLERİNİN BAŞARI HİKAYELERİ İLE KURUMSALLAŞMA SÜREÇLERİ HAKKINDA DENEYİMLER PAYLAŞILDI -GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ: -“ASIRLIK ŞİRKET..
Ekonomi

GSO’da, Deprem Ve Endüstriyel Riskler Karşısında Sigortanın Önemi Anlatıldı

13 Nisan 2023
Altın, HDI Katılım Sigorta Genel Müdürü Necmettin Gündoğdu, Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, ülkemizde yaşadığımız son yüzyılın en büyük felaketi olan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş depremlerinden sonra yaşanan büyük yıkımın ..
Ekonomi

Konukoğlu Yeni Yüz Yılın Sanayisi paneline katıldı

2 Şubat 2023
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türkiye’nin önünün açık olduğunu belirterek, “Türkiye’ye her zaman olduğu gibi güveniyoruz. Yatırımlarımızı aksatmıyoruz. Türkiye’nin sıçrama yapması gereken dönemdeyiz” dedi. Konukoğlu, ..
Ekonomi

Cengiz Konukoğlu panelde konuştu

18 Ocak 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, Garanti BBVA tarafından Gaziantep’te düzenlenen “İhracatta Sürdürülebilir Gelecek” programına panelist olarak katıldı.Karbon salınımını azaltmak ve farkındalık oluşturm..
Politika

HÜDA PAR’dan Gaziantep’in Kurtuluşu paneline davet

22 Aralık 2022
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı “25 Aralık Gazinatep’in Kurtuluşu Paneli” temasıyla bir etkinlik düzenleyecek. Sömürgeci Fransa ile dönemin emperyalistlerine karşı direnen ve topraklarını işgalcilerden kurtaran Gaziantepliler, kentin kurt..
Yerel Yönetimler

Gastronomi Festivali Gaziantep’e Çok Yakıştı

19 Eylül 2022
 Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde bu yıl 4’üncüsün gerçekleştiği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep), yaklaşık 2,5 mil..
Eğitim

GAÜN’de Göç ve Medyada Nefret Söylemi Paneli Yapıldı

28 Haziran 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Göç Enstitüsü tarafından hazırlanan Göç ve Medyada Nefret Söylemi Paneli düzenlendi. GAÜN Hukuk Fakültesi Amfisinde gerçekleşen moderatörlüğünü GAÜN İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Gökgöz’ü..
Gündem

Darbelerin Sosyo-Ekonomik Etkileri ve 15 Temmuz Darbe Girişimi paneli düzenlendi

16 Temmuz 2021
Darbelerin Sosyo-Ekonomik Etkileri ve 15 Temmuz Darbe Girişimi paneli düzenlendiGaziantep Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan Darbelerin Sosyo-Ekonomik Etkileri ve 15 Temmu..
Gündem

‘COVİD 19 Pandemisi’ paneli düzenlendi

31 Mayıs 2021
'COVİD 19 Pandemisi' paneli düzenlendi Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi işbirliğiyle 'COV..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...