PANDEMİ etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin Ankara’da Başarılı Projeleri Anlattı

21 Haziran 2022
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve TBB iş birliğinde yapılacak “Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğin..
Yerel Yönetimler

Pandemi döneminde vatandaşa 461.545.00 milyonluk dev destek

13 Ocak 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, pandemiden etkilenen esnafa, öğrencilere, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 461.545.000 milyonluk ayni ve nakdi destek sağladı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve vermiş olduğu de..
Sağlık

Pandemide acil servise gitmeden önce bu belirtilere dikkat!

28 Ekim 2021
Tüm dünyayla birlikte ülkemizde de etkisini devam ettiren Covid-19’un gölgesinde girdiğimiz sonbaharda, havaların soğumasına okulların açılması ve kapalı a..
Eğitim

Okula giden çocuğunuzun bağışıklığı için 8 önemli öneri

6 Eylül 2021
Okula giden çocuğunuzun bağışıklığı için 8 önemli öneriBu yıl koronavirüs pandemisi sürecinde çocuklar ilk kez tam zamanlı yüz yüze eğitime başlıyor. Anne ve babalar ise bu konuda biraz endişeli. Çünkü çocukların okul dönemine normal ok..
Kültür Sanat

Medical Park Gaziantep Pandemi Kahramanlarını unutmadı

3 Ağustos 2021
Medical Park Gaziantep Pandemi Kahramanlarını unutmadıMedical Park Gaziantep Hastanesi, Covid-19’la mücadelede aşının önemine dikkat çekmek ve sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi için ‘Pandemi Kahramanları’ isimli sergi açtı.Med..
Sağlık

Pandemide reflüye karşı 10 etkili öneri!

28 Temmuz 2021
Pandemide reflüye karşı 10 etkili öneri!Son yıllarda tüm dünya ülkelerinde görülme sıklığı hızla artan reflü, ülkemizde de her 4 kişiden birinin kabusu! Özellikle bir buçuk yılı aşkın süredir devam eden pandemi sürecinde hareketsizlik v..
Sağlık

Pandemi çocuklarda takıntıları artırdı!

29 Haziran 2021
Pandemi çocuklarda takıntıları artırdı!Halk arasında ‘takıntı’ olarak adlandırılan Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), çocukluk çağından itibaren her yaşta görülebilen önemli bir psikiyatrik hastalık. Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastane..
Sağlık

Estetik için ailece Londra’dan Gaziantep’te Anka’ya geldiler

25 Haziran 2021
Estetik için ailece Londra’dan Gaziantep’te Anka’ya geldilerGaziantep Özel ANKA Hastanesi ‘nde, geçen yıl büyük kızıyla birlikte göğüs estetiği operasyonu olan ve memnun kalan Sibel Aylin, bu sene de küçük kızı ve damadı ile birlikte es..
Sağlık

Pandemide omurga sağlığı için 10 önemli öneri

22 Haziran 2021
Pandemide omurga sağlığı için 10 önemli öneriBir buçuk yılı aşkın süredir günlük yaşam alışkanlıklarımızda köklü değişikliklere neden olan Covid-19 pandemisi 7’den 70’e boyun, sırt ve bel ağrısı şikayetlerinde artışa neden oldu. Acıbade..
Sağlık

Pandemi baba-çocuk ilişkisindeki dinamikleri değiştirdi

18 Haziran 2021
Pandemi baba-çocuk ilişkisindeki dinamikleri değiştirdiPandemi süreciyle birlikte baba ve çocuk ilişkisindeki dinamiklerin de değişime uğradığını belirten uzmanlar, çocukla beraber geçirilecek zamanın nitelikli olması gerektiğine dikkat..
Yerel Yönetimler

Pandemi sonrası Gaziantep Mutfağı ile ağızların tadı geri gelecek

13 Haziran 2021
Pandemi sonrası Gaziantep Mutfağı ile ağızların tadı geri gelecekGaziantep Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs pandemisinin en başından bu yana hazırlıklarını sürdürdüğü Gaziantep gastronomi kültürünü pandemi sonrasına hazırlama çalışmal..
Sağlık

Pandemide bu şikayetlerinizi ötelemeyin

7 Haziran 2021
Yüzyılın salgın hastalığı Covid-19 pandemisi sürecinde hastaneye gitme çekincesi birçok hastalıkta olduğu gibi, beyin tümöründe de erken tanı ve tedavi imkanını engelliyor. Pandemide bu ş..
Sağlık

Pandemide kalbi korumanın 10 yolu!

4 Haziran 2021
Günlük yaşam alışkanlıklarımızda köklü değişikliklere neden olan yüzyılın salgın hastalığı Covid-19 pandemisi kalp hastalarının yanı sıra kalbinde herhangi bir sıkıntı yaşamamış kişileri de olumsuz etkiliyor. Pande..
Gündem

Gazeteciler üvey evlat mı ki pandemi yardımı yapılmıyor?

21 Mayıs 2021
Gazeteciler üvey evlat mı ki pandemi yardımı yapılmıyor?Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, pandemi döneminde esnafa sağlanan kira ve stopaj desteği ile gelir kaybı ve hibe desteğinden Gazet..
Sağlık

SANKO’da “COVID-19 Pandemi Süreci ve Türk Hemşireler Derneği” söyleşisi

11 Mayıs 2021
SANKO'da “COVID-19 Pandemi Süreci ve Türk Hemşireler Derneği” söyleşisiTürk Hemşirelik Derneği Başkanı Prof. Dr. Sevilay Şenol Çelik, Uluslararası Hemşireler Konseyi’nin hemşireleri, geleceğin sağlık sisteminin liderlerinden gösterdiğin..
Sağlık

Deneyimli psikologlar pandemiyi anlattı

8 Mayıs 2021
Deneyimli psikologlar pandemiyi anlattıSağlık sektöründe, eğitimde ve iş dünyasında psikologlar çok aktif rol alıyorlar ancak mesleklerini çerçeveleyen belli yasalar halen bulunmuyor. 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü çerçevesinde görüşle..
Sağlık

Pandemide hareketsizlik romatizmal hastalıkları tetikliyor

7 Mayıs 2021
Eklemleri etkileyen, iltihaplı ya da iltihapsız romatizma hastalıkları ile toplumda çok sık karşılaşılıyor. Pandemide hareketsizlik romatizmal hastalıkları tetikliyor ..
Sağlık

Pandemide online eğitim sürecinde aileler nelere dikkat etmeli?

30 Nisan 2021
COVİD-19 salgını dünyanın hemen her ülkesini etkilemeye devam etmektedir. Salgın,..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...