oruç etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Uzm. Dr. Çınkır, ‘’ Doktor Kontrolünde Oruç Tutmak Mümkün’’

11 Mart 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Ümit Çınkır, yaklaşan Ramazan ayında doğru beslenme yöntemleri ve oruç tutan hastaların dikkat etmesi gereken konulara ilişkin açıklama yaptı. Medical..
Sağlık

Dr. Öğr. Üyesi Taşkıran’dan Oruç ve Faydaları

27 Mart 2023
Dr. Öğr. Üyesi Taşkıran’dan Oruç ve Faydaları Medical Point Gaziantep Hastanesi İç Hastalıkları ve Fonksiyonel Tıp Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Taşkıran Ramazan orucu ve açlık (fasting) kavramı hakkında bilimsel veriler eşliğinde açıklama..
Sağlık

Oruç tutarken bağışıklığınızı da kuvvetlendirin

28 Nisan 2021
Oruç tutarken bağışıklığınızı da kuvvetlendirin Pandemi tüm hayat akışımızı değiştirdiği gibi Ramazan ayını da etkiledi. Kalabalık iftar sofraları kurulamadı, her yaştan aile üyeleri bir araya ..
Sağlık

Oruç tutarken susamamak için ne yapmalıyız?

23 Nisan 2021
Oruç tutarken susamamak için ne yapmalıyız?Vücudumuzun en çok ihtiyacı olan suyun yokluğunu, Ramazan ayında nasıl daha az hissedebiliriz, oruçluyken susuzluk çekmemek ve ramazanda daha az susamak için neler yapmalıyız?Dr.Fevzi Özgön..
Sağlık

Oruç için tok tutan besinler tüketin

19 Nisan 2021
Oruç için tok tutan besinler tüketin Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Ceyda Nur Çakın, sahurda mutlaka yenilmesi ve uzak durulması gereken gıdaları açıkladı. Ramazan..
Sağlık

Oruç tutarken 8 beslenme hatasına dikkat!

16 Nisan 2021
Oruç tutarken 8 beslenme hatasına dikkat! Covid-19 virüsünün hayatımıza girmesiyle birlikte güçlü bir bağışıklık sisteminin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha farkına vardık. Güçlü bağışıklığın 3 temel kuralı ise: ..
Gündem

Göz damlası oruç bozuyor mu?

13 Nisan 2021
Göz damlası oruç bozuyor mu? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç ve oruca ilişkin merak uyandıran birçok soru akılları kurcalıyor. Nelerin orucu bozup, nelerin bozmadığının tartışma konusu..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...