Omicron etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Özer’den yüz yüze eğitim açıklaması

3 Şubat 2022
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Omicron varyantı veya artan vakalar nedeniyle yüz yüze eğitime ara vermeyeceklerini söyledi. Bakan Özer, ''7 Şubat Pazartesi günü 81 ilde okul öncesinden liseye kadar yüz yüze eğitime devam edeceğiz'' dedi. ..
Gündem

Gaziantep’te Omicron varyantı 8 kat arttı

29 Ocak 2022
Gaziantep’te Omicron varyantı ile birlikte vaka sayısı patladı. Kentteki vaka sayısı 15 ünde 8 kat arttı. 100 bin nüfusa göre haftalık vaka sayısı 15.04’ten 114.89’a yükseldi. Günlük vaka sayıları da 50’den 400’e ulaştı.Vaka sayılarında..
Gündem

Omicron tehlikesi büyüyor

27 Ocak 2022
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 8-14 Ocak tarihlerini kapsayan İllere Göre Vaka Haritasını açıkladı.Covid-19 Salgınında, geçtiğimiz yıl ortaya çıkan Omicron Varyantı nedeniyle vakalar katlanarak artıyor. Günlük vaka oranlarının Omicro..
Gündem

Omicron’u evde geçirmenin 8 kuralı!

25 Ocak 2022
Son iki yıldır tüm dünyayı derinden etkileyen Covid-19’a yol açan SARS-CoV-2 virüsünün yeni varyantı Omicron çok hızlı bulaş riskiyle büyük tehlike olmaya devam ediyor. Acıbadem Taksim Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Tülin Sevi..
Sağlık

Covid-19 ne zaman bitecek?

11 Ocak 2022
COVID-19 pandemisinin başlamasından bu yana her söylediği doğru çıkan Dr. Serdar Savaş son durumla ilgili açıklamalarda bulundu:“Omicron varyantının ortaya çıkışıyla salgın yeni bir boyut kazanmıştır. Omicron, Alfa ve Delta varyantların..
Eğitim

Okullar kapanacak mı? Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı

5 Ocak 2022
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitim konusunda, "Omicron nedeniyle okullarımızda alarm vereceğimiz yeni kararlar alacağımız bir durum yok." dedi.Omicron varyantı etkisiyle artan vakalar sonrası "Okullar kapanacak mı?" sorusu..
Sağlık

Bilim Kurulu sonrası kritik açıklama! Yeni kısıtlama olacak mı?

29 Aralık 2021
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yazılı açıklama yaptıAçıklamada şu ifadeler yer aldı:Bilim Kurulumuz, salgının seyri, Omicron varyantının etkisi, aşılama programı ve Turkovac aşısının kullanıma alınması..
Sağlık

Omicron daha bulaşıcı, aşı olanlar da korunmaya devam etmeli

14 Aralık 2021
 Dünya Sağlık Örgütü, geçtiğimiz günlerde Omicron’un COVID-19’un son varyantı olduğunu ve bu varyantın aslında diğer varyantlardan daha tehlikeli olmayabileceğini duyurdu. Dünyada artan vakalar nedeniyle kısıtlamaların yeniden günd..
Sağlık

Aşılar Omicron varyantına karşı etkili mi?

12 Aralık 2021
Pfizer ve BioNTech, koronavirüse karşı geliştirdikleri aşının üçüncü dozunun Omicron varyantına karşı etkili bir koruma sağladığını düşündüklerini aç..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...