okul etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Yarın Okullar Tatil Edildi

29 Ekim 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yarın okullar tatil edildi Okullar tatil edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından 30 Ekim Pazartesi günü okulların tatil edildiğini açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından şu if..
Sağlık

Okullar açıldı, Eris’e karşı dikkat

19 Eylül 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Nagihan Demir, Covid-19 ‘un yeni varyantı Eris ile ilgili bilgi verirken hastalıktan korunmak için yapılması gerekenleri anlattı.Sağlık Baka..
Eğitim

En İyi Narkotik Polisi Anne Eğitimi

8 Mayıs 2023
Ayten Kemal Akınal Anadolu Lisesinde En İyi Narkotik Polisi Anne Eğitimi Ayten Kemal Akınal Anadolu Lisesi’ nde “En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi” çerçevesinde ailelerin katıldığı bir eğitim programı düzenlendi. Programa Gaziantep Vali..
Gündem

Gaziantep’te okullarda kar tatili olacak mı?

5 Şubat 2023
Gaziantep'te 3 gündür devam eden kar yağışı, yarın ikinci dönemi başlayacak okulların açılıp açılmayacağı sorusunu gündeme getirdi. Tüm öğrenciler ve veliler Gaziantep Valiliği tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. Sömestre tatilinin ..
Asayiş

Gaziantep’te okul önlerinde sıkı denetim

15 Ocak 2023
Gaziantep’te çocukların ve gençlerin daha huzurlu ve günveli bir ortamda eğitim almalaır için denetimler yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü denetimlerle ilgili olarak, ‘Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerimizce Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesind..
Asayiş

Gaziantep’te 9 kişi yakalandı

7 Ocak 2023
Gaziantep’te okul çevrelerinde yapılan uygulamalarda 345 kişi sorgulanırken, 9 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerimizce Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde çocuk ve gençler..
Yerel Yönetimler

Lise Öğrencilerine Eşofman Takımı

29 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor Daire Başkanlığı bünyesinde “Spor Şehri Gaziantep” hedefiyle yürüttüğü proje ile 11’inci ve 12’inci sınıfındaki öğrencilere eşofman takımı hediye ediyor. Proje kapsamında dağıtıml..
Eğitim

Aynur-Kadir Özdağlı Anaokulu Düzenlenen Törenle Açıldı

23 Aralık 2022
“ Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında protokolü imzalanan, hayırsever Özdağlı ailesi tarafından Yamaçtepe Mahallesinde yaptırılan 8 derslikli Aynur Kadir Özdağlı Anaokulu düzenlenen törenle açıldı. ..
Eğitim

Altunkaya’dan eğitime bir okul desteği daha

21 Aralık 2022
Üretim, istihdam ve ihracatları ile ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya ailesi sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde eğitim başta olmak üzere sosyal tesisler ve diğer hayır hizmetlerine de devam ediyor. Son olarak Mardi..
Eğitim

Mustafa Keçeci İlkokulu açıldı

16 Aralık 2022
“ Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında protokolü imzalanan, hayırsever Keçeci ailesinin destekleri ile yapılan 22 derslikli Mustafa Keçeci İlkokulu düzenlenen törenle açıldı.Açılışa Gaziantep V..
Eğitim

Empati Derneği’nden bir okul daha

13 Aralık 2022
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ‘Cumhuriyetin 100’üncü Yılında 100 Hayırsever’ kampanyası kapsamında Hayırsever Empati sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ceren Uğurluer tarafından Şehitkamil İlçesi, Batıkent Ma..
Eğitim

Sevinç Göymen Ortaokulu açıldı

12 Aralık 2022
Gaziantepli hayırseverlerimizce şehrimize kazandırılan okullara bugün bir yenisi daha eklendi. “ Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında protokolü imzalanan, hayırsever Göymen ailesi tarafından yaptı..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Öğretmenleri Ziyaret Etti

25 Kasım 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mezun olduğu Ahmet Çelebi İlkokulu’nu ve Atatürk Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Mehmet Tahmazoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde mezun olduğu Ahmet Çelebi..
Eğitim

Erdemoğlu Holding’den Besni’deki Okullara Kültürel ve Sportif Destek

28 Ekim 2022
Besni kaymakamlığı ile Merinos A.Ş arasında öğrencilere yönelik kültür sanat spor faaliyetleri ve mesleki teknik kurslara ilişkin işbirliği protokolü imzalandı . Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve öğrencilerin akademik çal..
Yerel Yönetimler

Kendilerine Sağlanan Destekle Okul Yapılmasını İstediler

4 Ekim 2022
Şehitkamil’de görevli öğretmenler, Şehitkamil Belediyesi tarafından kendilerine sağlanacak maddi destek ile okul yapılmasını talep ettiler. Gaziantep Valisi Davut Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğretmenlerin talebini ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Sağlıklı Gıdaya Ulaşım Konulu Kantin Denetim Protokolü imzaladı   

23 Eylül 2022
  Büyükşehir, Sağlıklı Gıdaya Ulaşım Konulu Kantin Denetim Protokolü imzaladı  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Kantinciler Esna..
Yerel Yönetimler

Toplam 313 Okula Spor Malzemesi Ve Oyun Seti Hediye Edildi 

22 Eylül 2022
 Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından ilçe genelindeki toplam 313 okula, branşa özgü 4 bin 700 antrenman topu ile 5 bin 8 akıl ve zeka oyun seti armağan edildi. Programda konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Şehi..
Eğitim

Eğitim Şehri Gaziantep’in İlk Ders Zili Heyecanı

12 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı kapsamında ilkokul 1’inci sınıfa başlayan 75 bin öğrenci için okulların ilk ders zilinde, içinde kırtasiye malzemelerinin de yer aldığı okul çantaları..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...