Oğuzeli etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Önce Çalış Sonra Konuş

15 Nisan 2024
Oğuzeli Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, bazı yayın organlarında çıkan asılsız ve iftira haberlere yayımladığı bültenle cevap verdi.Kılıç yayımladığı bültende, “Bazı basın yayın organlarında ‘10 Yılda Belediye..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli’nin Çehresini Değiştirecek Proje Başladı

19 Mart 2024
Oğuzeli’ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçip, Oğuzeli’nin çehresini değiştirecek ve daha modern bir hale getirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk yıkımı gerçekleştirildi.Gerçekleşen yıkım programına Gaziantep Milletvekili Bünyamin..
Politika

Oğuzeli’nde Miting Gibi Açılış

4 Mart 2024
Gaziantep Oğuzeli ilçesi Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Sait Kılıç’ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı miting havasında gerçekleşti.Oğuzeli’nde gerçekleşen açılış programına, Milliye..
Gündem

Kılıç:’Gazianteplileri birer kahramanlık misali olarak alabilirler’

8 Şubat 2024
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Şubat 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 103. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.Antep halkının düşmana eğilip bükülmeden dün..
Gündem

Başkan Kılıç:“Üç Aylar, Maneviyat Kapısıdır”

12 Ocak 2024
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Kandillerin, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruğa ulaştığı zaman dilimleri olduğunun..
Gündem

Gaziantep ‘te MHP Adayları Belli Oldu

11 Ocak 2024
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep’te Araban, Oğuzeli ve Karkamış Belediye Başkan adayları belli oldu.Buna göre, Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Sait Kılıç, Araban Belediye Başkan Adayı Mehmet Özdemir, Karkamış Belediye Başkan Ada..
Politika

Bekir Öztekin Yeniden Aday Oldu

8 Ocak 2024
Bekir Öztekin, Yeniden Refah Partisi’nden Oğuzeli Belediye Başkan Adayı oldu.Bekir Öztekin, Yeniden Refah Partisi’nden Oğuzeli Belediye Başkan Adayı olduOğuzeli Belediye eski Başkanı Bekir Öztekin’in Yeniden Refah Partisi Oğuzeli Be..
Sağlık

Sağlık Alanında İki Hizmet Protokolü Birden

20 Aralık 2023
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü ve Baygün Lojistik adına Murat Kemal Baygün arasında Şehitkamil İlçesi Yığınlı Mahallesinde yapılacak Sağlık Evi Hizmet Binası protokolü ile Valiliğimiz koordinasyonunda İl Sağlık Müdü..
Politika

Başkan Kılıç:“Oğuzeli Milli Bekanın Harcı, Milletin Haysiyet Kalesidir”

15 Kasım 2023
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam eden başvuru süreci kapsamında, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptı.Milliyetçi Hareket Par..
Yerel Yönetimler

VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEK

20 Haziran 2023
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, BÖLGE İÇİN EN İYİ BUĞDAY ÇEŞİDİNİ ARAŞTIRIYOR!VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEKGaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB), makarnalık ve ekmeklik buğdayda kaliteli ve yüksek v..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç “Babalar Günü”nü Kutladı

18 Haziran 2023
“BABALARIMIZ MADDİ VE MANEVİ REHBERLERİMİZDİR”Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.Ayaklarımızın yere güvenle basmasında babaların rolünün çok büyük olduğunun altını çizen Oğu..
Gündem

Ramazan ayının manevi iklimi bizleri feraha erdirecektir.

23 Mart 2023
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Asrın Felaketi olan depremlerden dolayı bu yıl Ramazan ayına buruk girildiğinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Anlatmay..
Gündem

Japonya En Büyük Sahra Hastanesini Gaziantep’te Kurdu

27 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, deprem sonrası Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde Japon ekip tarafından Türkiye’de kurulan en büyük sahra hastanesindeki çalışmaları inceledi. 14’ü hekim olmak üzere 70 kişiden oluşan Japo..
Yerel Yönetimler

Şahin Oğuzeli ve Şehitkamil’de yeni açılan yolları inceledi

1 Ocak 2023
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni yılın ilk gününde Oğuzeli ve Şehitkamil ilçelerinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca Oğuzeli ilçesine bağlı Mimar Si..
Eğitim

Oğuzeli MYO Teknik Öğrencileri Geziye Katıldı

29 Aralık 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme, Muhasebe ve Lojistik Bölümü öğrencileri ile Doç. Dr. Aslı Özpolat, Öğr. Gör. Ayca Özceylan, Öğr. Gör. Ayşe Nur Mercan koordinatörlüğünde Gaziantep Gümrük Müdürlüğü, Gaziantep..
Çevre

Oğuzeli Biyogaz Tesisi karbon finansmanından yararlanacak

27 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Oğuzeli Biyogaz Tesisi’nde sağlanan sera gazı emisyon azaltımının Global Carbon Council (GCC) sertifikalandırılması süreci başladı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 2018 yılında hizmet vermeye başlayan, ha..
Eğitim

Oğuzeli MYO’da konferans

22 Aralık 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme, Muhasebe ve Lojistik bölümü öğrencilerine Doç. Dr. Aslı Özpolat koordinatörlüğünde Dış Ticaret Uzmanı İpek Tezel’in katılımları ile uluslararası ticarette ödeme şekilleri ve ..
Eğitim

Oğuzeli MYO’da İnsan Hakları Konferansı

15 Aralık 2022
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’nda, Hukuk Bölüm Başkanlığının koordinesinde, Gaziantep Baro Başkanı Av. İskender Kahraman tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü sebebiyle ‘İnsan Hakları Bağlamında Adil Yar..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...