öğretim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

GKV’de Uyum Haftası Etkinlikleri Başarıyla Tamamlandı

6 Eylül 2024
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2024-2025 eğitim öğretim yılı uyum haftası etkinliklerini başarıyla tamamladı. Bu yıl ilk kez anaokulu, ilkokul birinci sınıf, ortaokul 5.sınıfa başlayan öğrenciler için düzenlenen uyum haftasında öğrenci..
Eğitim

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

14 Mayıs 2024
Kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in en gözde liseleri arasında yer alan Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kep töreniyle birlikte okul ilk mezunlarını verdi.2023-2024 eğitim öğretim yılının sonlarına gelinmesi..
Asayiş

Gaziantep Jandarma Depremzede Çocukları Yalnız Bırakmadı

13 Eylül 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte depremden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki konteyner kentlerde yaşayan çocuklarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri adına ..
Eğitim

Okullara yeni seçmeli ders geliyor

31 Ağustos 2023
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Başkanı Suat Aksu, halk oyunlarının okullarda seçmeli ders olarak okutulacağı kaydetti 11 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretin döneminde öğrencileri yeni bir seçmeli ders bekliyor. Milli Eğitim..
Eğitim

Kolaylaştırın, Zorlaştırmayın, Kucaklayıcı Olun

14 Ekim 2022
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) 2022-2023 Akademik Yılı açılışı, Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, verdiği ilk derste akademisyenlere ve öğrencilere “Kol..
Eğitim

SANKO Üniversitesi SHMYO Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimiyle Başladı.

5 Ekim 2022
 SANKO Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda (SHMYO) 2022-2023Eğitim-Öğretim Yılı, oryantasyon eğitimiyle başladı.SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, eğitimin açılışında yaptığı konuşma..
Eğitim

Eğitim Şehri Gaziantep’in İlk Ders Zili Heyecanı

12 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı kapsamında ilkokul 1’inci sınıfa başlayan 75 bin öğrenci için okulların ilk ders zilinde, içinde kırtasiye malzemelerinin de yer aldığı okul çantaları..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...