Nurdağı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin: Deprem Eğitim Merkezi İle Gelecek Nesiller Bilinçlendirilecek

29 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gelecek nesilleri bilinçlendirmek, deprem esnasında yapılması gerekenleri anlatmak ve mimarlık ile inşaat mühendisliği öğrencilerine eğitim amaçlı ziyaret fırsatı vermek için Nurdağı’nda De..
Yerel Yönetimler

İslahiye Ve Nurdağı’ndaki Besicilere 2 Milyon Kilogram Yem Desteği

15 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İslahiye ve Nurdağı’nda hayvan yetiştiriciliği yapan ve hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlara toplamda 2 milyon kilogram hayvan yemi dağıtacak.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 Yılı Şubat A..
Gündem

Valilikten Flaş Açıklama

5 Şubat 2024
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’den flaş tatil açıklaması! Okullar il genelinde tatil oldu mu? İşte o açıklamaİŞTE O AÇIKLAMA! Kıymetli hemşehrilerimiz, canım öğrencilerim…Nurdağı ve İslahiye ilçelerimizdeki tatil kararımızı, sizlerd..
Gündem

Nurdağı’ında Yeni Gelişme Kavak Tutuklandı

30 Ocak 2024
11 aydır 6 Şubat depreminde suçlu olduğu iddia edilen Nurdağı Ak Parti Belediye Başkanı Ökkeş Kavak geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti.Müteahhitliğini yaptığı ve yıkılan 2 binayla ilgili soruşturma kapsamında Nurdağı Ak Parti Beled..
Yerel Yönetimler

Nurdağlı Çiftçilerden Başkan Şahin’e Teşekkür

2 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yılın son gününde depremden etkilenen Nurdağı ilçesi Mesthöyük Köyü’ne yaptığı ziyaret sırasında hasata katıldı. Başkan Şahin’e çiftçiler tarım destekleri için teşekkür ederek “Gerekli dest..
Gündem

Bakan Özhaseki:Gaziantep’te 59 Bin 522 Bağımsız Bölüm Yapıyoruz

18 Ekim 2023
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Gaziantep’te 29 bin 315 afet konutu, 12 bin 607 köy evi, 17 bin 600 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 59 bin 522 bağımsız bölüm yapıyoruz.” dedi.6 Şubat Kahramanm..
Gündem

17 Ekim 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde KETEM ve mobil mamografi aracı ile depremden etkilenen ilçelerde vatandaşların kanser tarama işlemi yapıldı.Ücretsiz olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağ..
Asayiş

Gaziantep’te feci kaza

6 Ekim 2023
Gaziantep'te feci trafik kazası! Nurdağı ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve iki özel aracı biçen kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi. Çok sayıda ölü ve yaralı varGaziantep D-400 karayolu Şatırhöyük mevkiinde meydana..
Asayiş

Gaziantep Jandarma Depremzede Çocukları Yalnız Bırakmadı

13 Eylül 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte depremden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki konteyner kentlerde yaşayan çocuklarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri adına ..
Yerel Yönetimler

Nurdağı’ndaki Tarım Arazilerine Akıllı Tarım Uygulaması

13 Eylül 2023
- DEPREMZEDE ÇİFTÇİ, MİNİMUM SULAMA İLE MAKSİMUM VERİM ELDE EDECEK!Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi ile Vodafone iş birliğinde depremden etkilenen Nurdağı’ndaki çiftçilerin tarım arazilerinde yüksek verim..
Yerel Yönetimler

EĞİTİME 100 MİLYON TL’LİK DESTEK

7 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin depremden etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile şehir genelinde ilkokul birinci sınıf öğrencilerine vereceği 100 milyon TL değerindeki kırtasiye, çanta ve..
Politika

Ak Partili Dört İlçe Başkanı Görevden Alındı

31 Ağustos 2023
Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Abdülkadir Sökücü, Nizip İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, Nurdağı İe Başkanı Ramazan Analık ve Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney görevden alındılar...
Yerel Yönetimler

BÜYÜKŞEHİR, 7 İLÇE BELEDİYESİNE SELEKTÖR MAKİNESİ DAĞITTI!

6 Ağustos 2023
ÇİFTÇİNİN ÜRÜN VERİMLİLİĞİ ARTACAK, MASRAFI AZALACAKGaziantep Büyükşehir Belediyesi ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı iş birliğinde yerel çeşitleri korumak, bölgelere özgü çeşitleri çoğaltmak ve ata tohumlarını yaygınlaştırmak ..
Yerel Yönetimler

GASKİ, Depremden Etkilenen İlçelerde Altyapı Sorunlarını Çözdü

19 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) ekipleri tarafından depremden etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerinin zarar gören altyapısının iyileştirme ve yenileme çalışmalarını yaptı.Kah..
Politika

“İMAR AFFININ YAPILAMAYACAĞINA DAİR ANAYASAYA HÜKÜM KOYACAĞIZ”

13 Temmuz 2023
AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye Yüzyılı’nda afetlere karşı dirençli şehirler kurulacağını söyledi. “Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için çok öneml..
Gündem

Esnaflar için projeler yapılıyor

18 Mayıs 2023
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gaziantep’te Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde yapılan yaraları sarma çalışmaları hakkında Vali Davut Gül ve Koordinatör Valiler tarafından Basın ve kamuoyu bilgilendirildi.Nurdağı ilçesindeki A..
Gündem

İslahiye-Nurdağı Bölgesine Karbon Fiber Üretim Tesisi Müjdesi

6 Mayıs 2023
Savunma Sanayii Başkanı (SSB) Prof. Dr. İsmail Demir’in katılımlarıyla düzenlenen ‘Savunma Sanayii İstişare Toplantısı’nda depremden en fazla etkilenen yerlerin başında gelen İslahiye-Nurdağı bölgesine karbon fiber üretim tesisi yapılacağı ..
Yurt Haber

Empati Derneği ile Çelik Okul Yapımı Protokolü İmzalandı

12 Nisan 2023
Gaziantep Valiliği ile Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği arasında İlimiz Nurdağı İlçesi Kurudere Mahallesinde yapılacak 21 derslikli Çelik Okul yapımı için protokol imzalandı. Valilik Fuaye Salonunda imzalanan protokol ile depremde..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...