NTO etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Ak Parti Milletvekili Adayı Ali Şahin Nizip’i Ziyarette Bulundu

26 Nisan 2023
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Ali ŞAHİN, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Nizip’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.Gaziantep’in en büyük ilçelerinden biri olan Nizip’te esnaf, sanayici ve iş adamlarının buluşma noktalarından ..
Ekonomi

NTO Başkanı Özyurt’a teşekkür

30 Aralık 2022
Nizip Madeni Sanatkar Odası Başkanı Hüseyin Kök ve Nizip Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Müslüm Aslan Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile get..
Gündem

NTO’dan Nizip Emniyet Müdürü Fazlım Demir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

23 Aralık 2022
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve beraberindeki NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Nizip’e yeni atanan Nizip İlçe Emniyet Müdürü Fazlım Demir’e hayırlı ols..
Ekonomi

Nizip Ticaret Odası hizmette sınır tanımıyor

9 Aralık 2022
Nizip Ticaret Odası (NTO), İl Odaları bünyesinde gerçekleştirilen Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) hizmeti yetkisini aldı.Konu ile ilgili bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt "Nizipli vatandaşlarımızın Sayısal..
Gündem

NTO Başkanlarından 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart 2022
 Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, '18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.NTO Başkanları Mecli..
Ekonomi

Nizip Bakkallar Odası Nizip Kızılay ve Halk Bankası’ndan NTO’ ya Ziyaret

11 Mart 2022
 Nizip Bakkallar ve Bayiler Odası, Türk Kızılay Nizip Şube Başkanı ve Halk Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.Nizip Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Canpolat, Türk Kızılay Nizip Ş..
Ekonomi

NTO’da KOSGEB Destekleri Semineri düzenlendi

4 Mart 2022
 Nizip Ticaret Odası (NTO) ve KOSGEB Gaziantep Müdürlüğü işbirliği ile KOSGEB Hibe ve Destek Programları bilgilendirme toplantısı Nizip Ticaret Odası’nda düzenlendi.Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan NTO Yönetim Ku..
Ekonomi

Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan NTO’ya ziyaret

25 Şubat 2022
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Töre ve Nizip Vergi Dairesi Müdürü İzzet Tahmisci 33. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nizip Ticaret Odası'nı (NTO) ziyaret etti.NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baş..
Eğitim

Nizip Ticaret Odası’nda protokol eğitimi düzenlendi

1 Aralık 2021
Nizip Ticaret Odası'nda (NTO) kişisel gelişim programı kapsamında Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları eğitimi düzenlendi.NTO Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve personellerinin katılımıyla düzenlenen eğitim semineri Gaziantep Ticaret Od..
Ekonomi

Nizip Ticaret Odası Suriye’de bir ilke imza attı

13 Ekim 2021
Nizip Ticaret Odası (NTO), Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası ile kardeş oda protokolü imzalayarak Suriye'de bir ilke imza attı.Kardeş oda protokolü imza töreninde bir konuşma yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt..
Gündem

Nizip Ticaret Odası yardımlarına devam ediyor

1 Ekim 2021
Nizip Ticaret Odası (NTO) tarafından eğitim yardımları kapsamında geleneksel hale getirilen ilköğretim öğrencilerine yönelik temsili ayakkabı dağıtım töreni düzenlendi.NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehme..
Gündem

Nizip Ticaret Odası’ndan yeni kurum amirlerine hayırlı olsun ziyaretleri

30 Eylül 2021
Nizip Ticaret Odası (NTO) Nizip'e yeni atanan kurum amirlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve beraberindeki NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile b..
Ekonomi

Nizip Gümrük Müdürlüğü için NTO’da Seferberlik İlan Edildi

24 Eylül 2021
Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü Gümrük İdareleri Dairesi Başkanı Sinan Akyüz, Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürlüğü Araştırma, Geliştirme ve Projeler Da..
Ekonomi

NTO TSE belgelerini teslim aldı

21 Ağustos 2021
NTO TSE belgelerini teslim aldıGeçtiğimiz günlerde Nizip’te bir ilki daha gerçekleştiren Nizip Ticaret Odası (NTO) TS ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi ve TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yöne..
Ekonomi

Nizip’e Kurulacak Gümrük Müdürlüğü İçin Yer Tespiti Çalışmaları Başladı

12 Ağustos 2021
Nizip’e Kurulacak Gümrük Müdürlüğü İçin Yer Tespiti Çalışmaları BaşladıNizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.NTO Yönetim Kurulu..
Ekonomi

NTO Meclisi Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ağırladı

30 Temmuz 2021
NTO Meclisi Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı'yı ağırladıNizip Ticaret Odası (NTO), Temmuz ayı meclis toplantısında Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı'yı ağırladı.NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Meh..
Ekonomi

NTO ‘dan Nizip’te Bir ilk daha

27 Temmuz 2021
NTO ‘dan Nizip’te Bir ilk dahaNizip Ticaret Odası (NTO) TS ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi denetimini başarıyla geçerek Nizip’te bir ilki daha gerçekleştirdi.NTO Üyelerinin rekab..
Gündem

NTO Başkanlarından Kurban Bayramı Mesajı

20 Temmuz 2021
NTO Başkanlarından Kurban Bayramı MesajıNizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt yayımladı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...