nikah etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

2023 Yılının Nikah Rekoru Yine Şahinbey’de

29 Aralık 2023
2023 yılının son nikâhını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılında 9.470 kişinin nikâhını kıyarak, bu yıl da Türkiye’nin nikâh kıyma rekorunu kıran belediye olduklarını ifade etti.Türkiye’nin en fazla nikâh kıyıla..
Yerel Yönetimler

İşitme Engelli Çiftin Nikahını Başkan Tahmazoğlu Kıydı

21 Temmuz 2023
Şahinbey İlçesi’nde yaşayan işitme engelli çift Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kıydığı nikâhla mutluluğa evet dediler.Şahinbey İlçesi’nde yaşayan işitme engelli Serdar Sevenler ile Emine Bozkurt çifti nikâh akdini yerin..
Yerel Yönetimler

2022’nin Nikah Rekoru Yine Şahinbey’de

28 Aralık 2022
2022’nin son nikâhını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2022 yılında 20.292 kişinin nikâhını kıyarak, bu yıl da Türkiye’nin nikâh rekorunu kıran belediye olduklarını ifade etti.Türkiye’nin en fazla nikâh kıyılan ilçesi ..
Yerel Yönetimler

Nikah kıyan çifte sürpriz

22 Aralık 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi nikâh salonunda nikâhları kıyılan çifte sürpriz yaparak, çiftlerin nikâhlarını kıydı. Son yıllarda Türkiye'nin en çok nikah kıyılan ilçesi olan Şahinbey Belediyesi’nde nikah ..
Yurt Haber

Servet ve Büşra’nın Mutlu Günü

3 Eylül 2022
Servet Volkan ve Büşra'nın mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Özel Büyük Umutlar Okulları Kurucusu Ak Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Dilek Özdemir'in oğlu ve Metin ve Hatice Çay'ın biricik kı..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu İşitme Engelli Çiftin Nikahını İşaret Diliyle Kıydı

6 Ağustos 2022
Türkiye'nin en fazla nikâhını kıyan Şahinbey Belediyesi işitme engelli Ahmet Eren Polat ve Siyabe Avcı’nın hayatlarını birleştirdi. Son yıllarda Türkiye'nin en çok nikah kıyılan..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’de 50 nikah kıyıldı

22 Şubat 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 22.02.2022 tarihinde nikâhlarını kıydırmak isteyen çiftleri yalnız bırakmadı.Evlilik günlerini özel bir tarihle taçlandırmak isteyen çiftler, 02.02.2022 tarihinde evlenmek için sıraya girdi. Y..
Magazin

Nikah Salonu’nda 02.02.2022 yoğunluğu

2 Şubat 2022
 Dünya evine girmek için 02.02.2022 tarihini tercih eden çiftler, Şehitkamil Nikah Salonu'nda (ŞNS) hayatlarını birleştiren imzaları attılar.Şehitkamil Nikah Salonu'nda 02.02.2022 yoğunluğu yaşandı. Evlenmek için özellikle 02.0..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu yılın son nikahını kıydı

30 Aralık 2021
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 2021 yılının son nikâhını çiftlere sürpriz yaparak kıydı. Türkiye'de en fazla nikâh kıyan ve en fazla çocuğun olduğu ilçe konumunda b..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu’ndan nikâhı kıyılan çifte sürpriz

11 Aralık 2021
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi nikâh salonun nikâhları kıyılan çifte sürpriz yaparak, çiftlerin nikâhlarını kendisi kıydı.Son yıllarda Türkiye'nin en çok nikâh kıyılan ilçesi olan Şahinbey Belediyesinde..
Gündem

Gelinle damada kelepçe

2 Aralık 2021
   Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, polis çiftin nikâhını kıyıp, kelepçe takarak bir ömür ayrılmamaları temennisinde bulundu Gaziantep ..
Yerel Yönetimler

Türkiye’nin en fazla nikah kıyan belediyesi

2 Mart 2021
Türkiye'nin en fazla nikah kıyan belediyesi Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından 2020 yılında toplam 6. 954 çiftin nikâhı kıyılırken Türkiye'nin en fazla nikah kıyan belediyesi unvanını aldı. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...