Nihat Hatipoğlu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Rektör Demir göreve başladı

20 Mart 2023
GİBTÜ’de yeni dönem Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şehmus Demir, görevi teslim aldı. Rektör Demir, “Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak ülkemizde ve dünyada fark o..
Eğitim

Kurucu Rektör’den veda mesajı

17 Mart 2023
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde yeniliklere öncülük ederek ilkleri başaran kurucu Rektör Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, veda mesajı yayınladı. Gaziantep’te görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde desteklerinden dolayı Gaziant..
Gündem

GİBTÜ Destek Olmaya Devam Ediyor

27 Şubat 2023
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Gaziantep ve Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantepli afetzedelerle bir araya gelerek vatandaşların acılarını paylaştı. Depremzede v..
Gündem

Hatipoğlu’ndan sert tepki

24 Ocak 2023
İsveç'te Kuran'ın yakıldığı bir eyleme izin verilmesine tepki gösteren Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Tarih boyunca Yüce kitaba, peygamberimize ve kutsallarımıza saldıran bütün be..
Yerel Yönetimler

Evlilik Okulunda Nihat Hatipoğlu Çiftlere Önemli Bilgiler Verdi

29 Temmuz 2022
Şahinbey Belediyesinin en önemli projelerinden birisi olan Evlilik Okulu sertifika törenine katılan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, evli ve evlenecek olan çiftl..
Eğitim

Aday Öğrencileri GİBTÜ’ye Bekliyoruz

28 Temmuz 2022
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) güçlü akademik kadrosu, fiziki altyapısı, sosyal ve kültürel imkânlarıyla Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Aday öğrenciler ve veliler ..
Eğitim

Kurban Bayramı, Dayanışmanın En Büyük Örneği

7 Temmuz 2022
Kurban Bayramı, dayanışmanın en büyük örneği  Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj..
Eğitim

GİBTÜ’den Türkiye’de Bir İlk

1 Temmuz 2022
Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Tıp Fakültesi bu yıl ilk öğrencilerini alacak. Uzun ve yorucu uğraşlar neticesinde YÖK’ten ve Sağlık Bakanlığı’ndan onay alarak hayata geçirilen tıp fakültesi 2022-2023 eğitim öğretim..
Gündem

Hatipoğlu, 2021 yılının en güvenilir ismi

4 Ocak 2022
Televizyon programlarıyla milyonları ekran başına toplayan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Türkiye’nin en güvendiği isimleri arasında yer aldı. Eserleriyle son günlerde..
Gündem

Z kuşak Nihat Hatipoğlu diyor

20 Kasım 2021
Televizyon programlarıyla milyonları ekran başına toplayan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Türkiye’nin en güvendiği isimleri arasında yer aldı. Eserleriyle son günlerde Z Kuşağı’nın ilgisin..
Gündem

Nihat Hatipoğlu sokak hayvanlarını besleyen ekibe katıldı

14 Ocak 2021
Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin 200 farklı yerinde oluşturduğu besleme noktalarından birisini Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nihat Hatipoğlu ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi ekipl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...