müjde etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Dünya Evine Girecek Gençlere Müjde

8 Mayıs 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, bu yıl Gaziantep’te dünya evine girecek gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını müjdeledi.Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor B..
Politika

Elvan’dan Gaziantep- Mersin Arası Hızlı Demiryolu Projesi Müjdesi

6 Mayıs 2023
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin’den Gaziantep’e kadar uzanan hızlı demir yolu projesinin  tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini verdi.Gaziantep’te Servisçiler buluşması programına katılan Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lü..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı

23 Ocak 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin, vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını ka..
Gündem

Sağlık Bakanı Koca müjdeyi verdi

13 Aralık 2021
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ”Bilindiği üzere, Cumhurbaşkanlığı tarafından Bakanlığımıza 30.000’i sözleşmeli sağlık personeli, 10 bini de sürekli işçi olmak üzere, toplam 40 bin pozisyon/ kadro ihdası yapılmıştır. 20 bin sözleşmeli sağlık ..
Yerel Yönetimler

Kiracılara bir müjde daha

12 Mart 2021
Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın genelgesi kapsamında bütün kurum kiracılarının Nisan ve Mayıs ayları kiralarında yüzde 50 indirime gitme kararı aldı. ..
Yerel Yönetimler

Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarına çifte müjde

8 Mart 2021
Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarına çifte müjdeOrganize Sanayi Bölgesi çalışanlarının sağlık ihtiyaçlarına önemli oranda destek verecek sağlık tesisi protokolü için ilk adım atıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyes..
Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdeyi verdi

20 Şubat 2021
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdeyi verdi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs yasakları kapsmında uygulanan kısıtlamalarla ilgili müjdeyi verdi. Koca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Norm..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...