Model Fabrika etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Gaziantep Model Fabrika’da İstişare Toplantısı

26 Mayıs 2024
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Abdullah Başar, Verimlilik Uygulamaları Daire Başkanı Yücel Özkara ile beraberindeki heyet, Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezini (Model Fabrika) ziy..
Ekonomi

Model Fabrika danışmanlık hizmeti sunuyor

12 Ocak 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) bünyesinde kurulan, yalın üretim ve dijital dönüşüm tekniklerini kendi işletmelerinde uygulama noktasında firmalara deneyimsel eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlayan Model Fabrika’ da danışmanlık hizmetleri t..
Ekonomi

Gaziantep Model Fabrika’da önemli işler yapıldı

28 Kasım 2022
Türkiye’deki Model Fabrikalar arasında 2022 Yılı Değerlendirmesi ve 2023 Yılı Planlaması hakkındaki ilk toplantı Gaziantep’te yapıldı.Toplantının açılışında konuşan ve GSO ile güzel projeler yaptıklarını kaydeden Sanayi ve Teknoloji Ba..
Ekonomi

Firmalar, Model Fabrika ile fark oluşturacak

12 Ağustos 2021
Firmalar, Model Fabrika ile fark oluşturacakTOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı İbrahim Sarıca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Model Fabrika’yı ziyaret ederek Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Mod..
Ekonomi

Genç iş insanlarından Model Fabrika’ya ziyaret

6 Ağustos 2021
Genç iş insanlarından Model Fabrika’ya ziyaretGaziantep Genç İş Adamları Derneği (GAGİAD) ve Hatay Genç İş İnsanları Derneği (HAGİAD), Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’ni (Model Fabrika) ziyaret ederek yürütülen çalışmalar..
Ekonomi

Gaziantep’in Model Fabrika gururu

26 Haziran 2021
Gaziantep'in Model Fabrika gururuSanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde hayata geçirilen Dijital Dönüşüm Merkezi’nin resmi (Model Fabrika) açılış töreni ..
Ekonomi

Model Fabrika’dan hizmet alan firmalara İKA desteği

24 Haziran 2021
Model Fabrika’dan hizmet alan firmalara İKA desteği Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) arasında Model Fabrika’dan hizmet alan firmalara destek sağlanması amacıyla 2..
Ekonomi

Model Fabrika verimliliği artıracak

10 Nisan 2021
Model Fabrika verimliliği artıracak Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından makine ve metal sanayi sektörünün sorunları ve çözüm yolları ile Model Fabrika’nın s..
Ekonomi

GAGİAD’dan Model Fabrika’ya ziyaret

3 Nisan 2021
GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi'ni (Model Fabrika) ziyaret etti. GAGİAD’dan Model Fabrika’ya ziyaret ..
Ekonomi

Makina Mühendisleri Model Fabrika’yı gezdi

16 Mart 2021
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Aykut Kocalar ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi'ne (Model Fabrika) teknik gezi düzenledi.GSO Yönetim Kurulu Üyesi Başar Kü..
Ekonomi

Firmalara Gaziantep Model Fabrika’nın çalışmaları anlatıldı

13 Mart 2021
Firmalara Gaziantep Model Fabrika’nın çalışmaları anlatıldıSanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen, Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’nde (Model Fabrika..
Ekonomi

Gaziantep Model Fabrika’nın dünyaya açılımı daha kolay olacak

25 Şubat 2021
Gaziantep Model Fabrika’nın dünyaya açılımı daha kolay olacakBirleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Ülke Ofisi Mukim Temsilci Yardımcısı Suhrob Hocimatov, Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’ni (Model Fabrika) ziyaret ede..
Ekonomi

Türkiye’nin en büyük model fabrikası Gaziantep’te

22 Şubat 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde hayata geçirilen Dijital Dönüşüm Merkezi’nin (Model Fabrika) Gaziantep ve Türkiye ekonomis..
Ekonomi

Model Fabrika’ya tam not

29 Ocak 2021
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez, Gaziantep Model Fabrika'yı ziyaret ederek, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurlu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO Yönetim Kurulu Üyeleri, İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Genel Sekrete..
Ekonomi

‘Model Fabrika’ işletmelerin rekabet gücünü artıracak

27 Ocak 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi'yi, Gaziantep Model Fabrika'da ziyaret eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Mete Obuz ve beraberin..
Ekonomi

Akademisyenlerden ‘Model Fabrika’ya övgü

19 Ocak 2021
Gaziantep'teki 'Model Fabrika'ya akademisyenlerde oluşan heyet, çıkarma yaptı. Fabrikadaki çalışmaları yerinde inceleyen akademisyenler bilgiler aldı.Gaziantep ve bölge üniversitelerinden akademisyenlerin yer aldığı heyet Yetkinlik ve D..
Ekonomi

Gaziantep’teki Model Fabrika öncü olacak

14 Ocak 2021
Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi'ni (Model Fabrika) ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, yet..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...