mide etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Mide kanserinde beslenmeye dikkat

13 Ocak 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi, Uzm. Dyt. Özlem Güleçoğlu, Mide kanseri hastalarının beslenmesi ile ilgili önerilerde bulundu. Mide kanseri rahatsızlığı ile mücadele eden hastaların anlık olarak, ağırlık kaybı ve iştahsızlık şikayeti ile..
Sağlık

1 Yaşındaki Çocuğun Midesinden Üç Tane Balon çıkarıldı

17 Ekim 2022
Nizip’ten yabancı cisim yutması şikayeti ile Medical Point Gaziantep Hastanesi’ne gelerek Acil Tıp Ünitesi’nde tedaviye altına alınan 1 yaşındaki İsmet Cihat Kılıç’ın midesinden 3 adet latex balon çıkarıldı. ..
Sağlık

Mide ekşimesine ne iyi gelir ?

5 Ağustos 2021
Mide ekşimesine ne iyi gelir ?Diyetisyen ve Yaşam Koçu Tuğba Yaprak, ‘Mide yanması/ekşimesi, mide de ve yemek borusunda hissedilen Gastrointestinal hastalıklardan veya yanlış beslenme alışkanlıklarından kaynaklanan bir semptomdur’ dedi...
Sağlık

Mide hakkında doğru bilinen 7 yanlış

20 Haziran 2021
Mide hakkında doğru bilinen 7 yanlışBirçok insanı mide şikayetleri rahatsız eder. Fakat mide hakkında doğru bilinen yanlışlar vardır. Mide hakkında yanlış bilinenlerin doğrularını Dr.Fevzi Özgönül anlatıyor.Efsane:  Şişmanladığımızd..
Sağlık

Bayramda mideye zarar veren 10 önemli hata!

11 Mayıs 2021
Bayramda mideye zarar veren 10 önemli hata!Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı’nı evimizde izole geçirmek zorunda kalsak da, hiç kuşkusuz sofralarımızı yine birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılarla donatacağız! Ancak ..
Sağlık

Ramazan’da mide ve bağırsak sağlığı için 12 öneri

27 Nisan 2021
Ramazan’da mide ve bağırsak sağlığı için 12 öneriBeslenme şeklinden yemek saatlerine, yenen yemeğin çeşidinden hareket miktarına kadar birçok dengenin değiştiği Ramazan’da bu döneme uygun alışkanlıklar geliştirilmesi büyük önem taşıyor...
Sağlık

Tüp mide ameliyatıyla 1 haftada 11 kilo verdi

31 Mart 2021
Tüp mide ameliyatıyla 1 haftada 11 kilo verdiGaziantep’te yaşayan 32 yaşındaki Tuğba Dağdemir, Gaziantep Özel Hatem Hastanesinde uygulanan  tüp mide ameliyatının ardından 1 haftada 11 kilogram zayıfladı. Dağdemir’in yeni hedefi ise 80 k..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...