Merkez etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Sabancı, İlk 3 Ayda 15 Milyar TL’lik Kombine Yatırım Gerçekleştirdi

8 Haziran 2024
Sabancı Holding, 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal sonuçlarını açıkladı. İlk 3 ayda kombine satışlarını 239 milyar TL seviyesine yükselten Sabancı Holding’te kombine FAVÖK 33,3 milyar TL olarak gerç..
Eğitim

GİBTÜ’den Bir İlk Daha

12 Mart 2024
Bölgenin Tek Genç Sosyal Girişimcilik Merkezi AçılıyorTürkiye’de birkaç üniversitede bulunan, bölgede ise sadece Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan “İpekyolu Genç Sosyal Girişimcilik Merkezi” için ..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu “Bölgenin İhtiyacı Olan Her Şeyi Sunmaya Gayret Gösteriyoruz”

21 Temmuz 2022
Kuzeyşehir’e yapılan ünite merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Hemşehrilerimizden gelen talep doğrultusunda, bu bölgede yeni bir planlama yaptık. Bölgenin ihtiyacı olan her şeyi s..
Yerel Yönetimler

Engelsiz Yaşam Merkezi ilklerin merkezi

23 Ağustos 2021
Engelsiz Yaşam Merkezi ilklerin merkeziBüyükşehir Belediyesi tarafından "Sosyal Belediyecilik" kapsamında devreye alınan Engelsiz Yaşam Merkezi'yle özel bireylerin yaşamlarına dokunuluyor hem aile fertleri hem de merkezin üyeleri, uzman..
Eğitim

Gaziantep’in ilk Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin temeli atıldı

26 Mart 2021
Gaziantep’in ilk Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin temeli atıldıGaziantep’te ailenin güçlendirilmesine önemli katkı sunacak ilk Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin temeli atıldı. Ailenin korunması, aile için iletişimin güçlendirilerek a..
Eğitim

Uluğ Bey bölgenin en iyi merkezi

16 Şubat 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluğ Bey Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti. ULUĞ BEY BÖLGENİN SAYILI DEĞERİ OLAC..
Eğitim

Aile ve Dini Rehberlik Merkezi yaptırılacak

25 Ocak 2021
Gaziantep’te ailenin güçlendirilmesine önemi katkı sunacak ilk Aile ve Dini Rehberlik Merkezi hayırsever tarafından yaptırılacak. Ailenin korunması ve güçlendirilmesi noktasında önemli bir işlevi yerine getirecek olan rehberlik merkezi için..
Eğitim

GAÜN’de Obezite ile Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi kuruldu

14 Ocak 2021
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Türkiye’de üniversite bünyesinde bir ilk olma özelliği taşıyan Obezite ile Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin YÖK’ün 13.01.2021 tarihli kararıyla kurulduğunu bildirerek, merkezi..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...