Memik Terlemez etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Ziyaretin Çarpıtılması Ailemizi Üzmüştür 

25 Nisan 2023
Gaziantep’in tanınan iş adamalarından Terlemez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memik Terlemez, bir hasta ziyareti sonrası Gaziantep Valisi Davut Gül’ü hedef alan haberler karşısında aile olarak büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşa..
Gündem

Terlemez’den Ramazan Bayramı Mesajı

18 Nisan 2023
İş insanı Memik Terlemez, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Ramazan Bayramı'nın ulusun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hida..
Spor

Terlemez ‘den FK Açıklaması

3 Aralık 2022
Gaziantep’in tanınan iş adamlarından Terlemez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memik Terlemez kamuoyunda Gaziantep FK ile ilgili yaşanan gelişmeler sonrası kulübün sorunlarının çözümünde ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söy..
Politika

Terlemez:Davaya Her Zaman Hizmet Etmeye Hazırız

16 Kasım 2022
Ak Parti Gaziantep teşkilatı kurucularından Memik Terlemez, isminin milletvekili adaylığı ile telaffuz edilmesinin ardından, ‘’Bu davaya her zaman hizmet etmeye hazırız’’ şeklinde cevap verdi.ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNDUAk Parti Gazian..
Asayiş

Terlemez’den Teröre Kınama

13 Kasım 2022
Eski AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı ve iş adamı Memik Terlemez, İstanbul İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısını yayımladığı mesajla lanetledi.Her zaman devletimizin, vatanımızın ve milletimizin yanındayız" diyen Terlemez..
Gündem

Terlemez: Mehmetçiklerimizin acısını paylaşıyoruz

7 Kasım 2022
Ak Parti eski Şehitkamil İlçe Başkanı, iş adamı Memik Terlemez, Irak’ta şehit düşen Mehmetçiklerin acısını paylaş- tıklarını belirterek, ‘’Milletimizin başı sağ olsun.  Teröre hizmet edenler asla emellerine ula..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...