medikal point hastanesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Göğüs Hastalıkları Uzmanından Bilgilendirme

11 Mart 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi öncülüğünde, Gaziantep Özel Değer Kolej’inde sigara bağımlılığının zararları ve bırakma yöntemleri anlatıldı. Düzenlenen etkinlikte Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Demet Çetin tarafından lise öğrencilerine..
Sağlık

Beslenmede Kalsiyum Ve D Vitamini Önemli

29 Ocak 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzm. Dyt. Özlem Güleçoğlu Romatoid Artrit Hastalığında beslenmenin önemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Romatoid Artrit; Kronik ve sistemik bir hastalıktır. Eklemler dışında diğer doku ..
Gündem

Medical Point Gaziantep Hastanesi öncülüğünde Mesane Kanseri Toplantısı

27 Ocak 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi sponsor olduğu ve öncülük yaptığı, Türkiye Üroloji Derneği Güneydoğu şubesi tarafından düzenlenen Mesane kanseri toplantısı ve yemek etkinliği geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te bir otelde gerçekleştirildi. T..
Sağlık

Doç. Dr.Tat:”Üst Solunum Yolu Hastaları, Bağışıklıklarını Kontrol Ettirmeli.’’

23 Ocak 2024
Burun, sinüsler, yutak, gırtlak ve soluk borusunun üst kısmında oluşan, üst solunum yollarından her hangi birinin etkilenmesi neticesinde üst solunum yolu enfeksiyonu oluşmaktadır. Medical Point Gaziantep Hastanesi Alerji ve İmmunoloji Uzm..
Sağlık

Boyunda oluşan kitlelere dikkat

19 Ocak 2024
Boyun Lenf bezleri, vücudun hemen her bölgesine yayılmış olan lenfatik sistem (Akkan) adlı bağışıklık sisteminin bir parçasıdır. Medical Point Gaziantep Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Profesör Doktor Aylin Gül, boyun bölg..
Sağlık

Bitkisel Ürünlerin Böbreklere Zararları

16 Ocak 2024
Uzman Doktor Büyükbakkal, Bitkisel Ürünlerin Böbrek Üzerindeki Olası Zararlarına Dikkat Çekti Böbrekler yapıları ve işlevleri nedeniyle toksisite riskine en fazla açık olan organ durumundadır. Nefrotoksisite; böbrekte toksik kimyasallar ..
Sağlık

Prof. Dr.Ünal, “Çocukluk Çağı Kanserlerinde Tedavi, Modern Teknoloji ile Birlikte Yüz Güldürüyor’’

13 Ocak 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Uzmanı Profesör Doktor Ekrem Ünal, çocukluk çağı kanserlerinde kişiye özel ve multidisipliner tedavi uygulamalarının yanında, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji hastalıkları hakkında bil..
Sağlık

41 Kere Maşallah

24 Kasım 2023
Medical Point’te 41. Hastanın da Kemik İliği Nakli Başarıyla Gerçekleştirildi. Kahramanmaraş’ta yaşayan Soner Akgül isimli 55 yaşındaki kadın hasta, kemiklerde ağrı ve düşmeye bağlı omurga kırığı nedeniyle başvurduğu dış merkezli bir sağlı..
Sağlık

Medical Point’te Diyabetli Çocuklar Unutulmadı

21 Kasım 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi, Diyabet hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için küçük yaşta diyabet rahatsızlığı yaşayan çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, çocuklara diyabet hastalığı ile ilgili bilgi..
Sağlık

Her Beş Bebekten Birinde Göbek Fıtığı Görülebilmektedir

10 Kasım 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Profesör Doktor Haluk Ceylan bebeklerde ve çocuklarda görülen göbek fıtığı hakkında bilgiler verdi. Göbekte şişlik olarak kendisini gösteren göbek fıtığının yenidoğan bebeklerde olduk..
Sağlık

Çocuklarda 14 Günden Uzun Süren İshale Dikkat

31 Ekim 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Gastroenterolojisi Uzmanı Doktor Meltem Gülşan çocuklarda kronik ishale dikkat çekerek, ishal diğer bir ifade ile (Diyare); sindirim sistemi rahatsızlıklarından kaynaklanan, normalden daha sık ve sulu..
Sağlık

Varislere Veda Edebilirsiniz

6 Ekim 2023
Varisler, uzun süre ayakta kalan kişilerde meydana gelen ağrı, ağırlık hissi bilhassa bileklerde şişmeye neden olmaktadır. Bu durum sadece bacaklara ağrı ve rahatsızlık vermekle kalmayıp, görünüm açısından da rahatsız edici hale gelebilme..
Sağlık

Mevsim Geçişlerinde Çocuklarda Alerjik Astıma Dikkat

28 Eylül 2023
Sonbahar ve İlkbahar mevsimi doğadaki birçok değişimin yanında bazı riskleri de beraberinde getiriyor. Alerjik bünyesi olan çocuklar için bahar, zor bir mevsim haline dönüşebiliyor. Bununla birlikte Alerji ve astım rahatsızlığı olan çoc..
Sağlık

Eksozom, Kök Hücre Tedavisi Medical Point’te

18 Eylül 2023
Eksozom tedavisi ile leke, yanık, akne ile yara izleri tedavi ediliyor, saç derisine uygulanarak saç dökülmesi engelleniyor. Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde kordon dokusundaki mezankimal kök hücreden elde edilen ve yaşlanmayı ge..
Spor

Endoskopik Hipofiz Cerrahisi ile Burun Deliğinden Beyin Ameliyatı

15 Eylül 2023
Endoskopik (Transsfenoidal) Hipofiz Cerrahisi Endoskop adı verilen alet veya mikroskop yardımıyla burundan, sfenoid sinüs boşluğundan girilerek hipofiz tümörlerinin çıkarılması ile yapılan kapalı bir ameliyat yöntemidir. Medical Point G..
Sağlık

Cep Telefonu Kullanımı Obeziteye Davetiye Çıkarıyor

6 Ocak 2023
Çocuklar için ‘Ne kadar kilolu, o kadar sağlıklı’ söyleminin yanlış olduğu artık kabul gören bir gerçek. Obezite ile ilgili yapılan araştırmalara bakıldığında bu söylemin ve değişen yaşam tarzının ne sonuçlar doğurduğu açıkça görülüyor. Gün..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...