Medical Park Gaziantep etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Yorgunluk, açlık ve konsantrasyon bozukluğu yaşıyorsanız, dikkat!

14 Aralık 2021
 Medical Park Gaziantep Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Biyokimya Uzmanı Doç. Dr. Ataman Gönel İnsülin direnci hakkında yaptığı açıklamada vücut hücrelerinin insülin hormonuna gerektiği gibi yanıt vermemesi sonucunda insülin diren..
Sağlık

Onkoloji hastaları kendilerini evinde hissediyor

10 Aralık 2021
Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde onkolojik tedavi gören hastalar kışın gelmesi ile birlikte ‘’Kışa Merhaba’’ etkinliğinde tekrar buluştu. Tıbbi Onkoloji Prof. Dr. Alper Sevinç, Doç. Dr. Gökmen Aktaş ve Onkoloji, Check Up Koordinatörü Dr..
Sağlık

Elif Şenbaba Medical Park Gaziantep’te

22 Ekim 2021
Medical Park Gaziantep Hastanesi çocuk yan dal branşları ile bölgede öncü olmaya devam ediyor. Bu bağlamda Çocuk İmmünoloji ve Alerji Uzm. Dr. Elif Şenbaba, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde hasta kabulüne başlamıştır.Çocuk İmmünoloj..
Sağlık

El Yıkama Günü için örnek etkinlik

16 Ekim 2021
15 Ekim 'Dünya El Yıkama Günü' sebebiyle Medical Park Gaziantep Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak öncülüğünde El yıkamanın önemine dikkat çekmek maksadı ile hastalara ve çalışanlara dezen..
Sağlık

Medical Park Gaziantep’ten Miniklere Masallar

11 Eylül 2021
Medical Park Gaziantep’ten Miniklere MasallarÜlkemiz okuma-yazma alışkanlığı kazandırma başarısı açısından dünya ülkeleri arasında ön sıralarda yer almaktadır. Bu doğrultuda, Medical Park Gaziantep Hastanesi yönetimi de Uluslararası Oku..
Sağlık

Covıd-19 musunuz yoksa grip mi?

7 Eylül 2021
Covıd-19 musunuz yoksa grip mi?Medical Park Gaziantep Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak, Covid-19 Pandemisi ile birlikte hastalığın tanısı için laboratuvar testlerinin büyük ön..
Sağlık

Op. Dr. Hilmi R. Karaörs Medical Park Gaziantep’te

24 Ağustos 2021
Op. Dr. Hilmi R. Karaörs Medical Park Gaziantep'teSağlık alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla adından söz ettiren Medical Park Gaziantep Hastanesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Teknik alt yapısı, tıbbi donanı..
Sağlık

Op. Dr. Elçin Aydın Medical Park Gaziantep’te

20 Ağustos 2021
Op. Dr. Elçin Aydın Medical Park Gaziantep’teMedical Park Gaziantep Hastanesi, Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) belgesi ve ISO 10002, 14001, 50001, 9001, 27001 ve Sıfır Atık alan, Gaziantep’in ve bölgenin tek, Türkiye’nin ise ik..
Sağlık

Medical Park Gaziantep akademisyen kadrosunu güçlendiriyor

17 Ağustos 2021
Medical Park Gaziantep akademisyen kadrosunu güçlendiriyorMedical Park Gaziantep Hastanesi’nde 7 yıldır görev yapan ve doçentlik ünvanı almaya hak kazanan Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Muhammed Sait Dağ’a hastane yönetimi tarafından kutla..
Sağlık

Covid-19’u Medical Park Gaziantep’te yendi

13 Ağustos 2021
Covid-19’u Medical Park Gaziantep’te yendiAteş, nefes darlığı ve solunum sıkıntısı gibi şikayetleri ile başvurduğu Medical Park Gaziantep Hastanesi’nda korona virüs teşhişi konulan 58 yaşındaki Sabri Çiftçi, ağır geçen hastalık sürecind..
Sağlık

Yeni Başhekim göreve başladı

10 Ağustos 2021
Yeni Başhekim göreve başladıMedical Park Gaziantep Hastanesi’nin Başhekimlik görevine Göğüs Cerrahisi Uzmanı  Prof. Dr. Ekber Şahin getirildi.Görev değişikliği ile ilgili bilgilendirmede bulunan Genel Koordinatör Hayrullah Kubba: ..
Sağlık

Gaziantep Medical Park Hastanesi’nde kanseri yendi

6 Ağustos 2021
Gaziantep Medical Park Hastanesi'nde kanseri yendiKuzey Irak’tan Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne karın ağrısı, kilo kaybı, ishal, sırta vuran ağrı şikayeti ile başvuran 67 yaşındaki Saadiya Majeed Genel Cerrahi polikliniğinde muayen..
Kültür Sanat

Medical Park Gaziantep Pandemi Kahramanlarını unutmadı

3 Ağustos 2021
Medical Park Gaziantep Pandemi Kahramanlarını unutmadıMedical Park Gaziantep Hastanesi, Covid-19’la mücadelede aşının önemine dikkat çekmek ve sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi için ‘Pandemi Kahramanları’ isimli sergi açtı.Med..
Sağlık

Kadınların korkulu rüyası

17 Temmuz 2021
Kadınların korkulu rüyasıMedical Park Gaziantep Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ebru Ersoy Endometriozis hakkına yaptığı açıklamada; Rahim iç tabakasında her ay adet döngüsü ile yenilenen " Endometrium" adı verilen..
Sağlık

Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. İlhami Kiki Medical Park Gaziantep’te!

9 Temmuz 2021
Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. İlhami Kiki Medical Park Gaziantep’te!..
Sağlık

Dr. Mustafa Said Aydoğan Medical Park Gaziantep’te

3 Temmuz 2021
Dr. Mustafa Said Aydoğan Medical Park Gaziantep’teMedical Park Gaziantep Hastanesi sağlık alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla bünyesine dahil ettiği akademisyenlerden oluşan kadrosu ile sağlık alanında adından söz ettiriyor. Anestezi..
Sağlık

Gaziantep’e geldi, sağlığına kavuştu

7 Haziran 2021
Van’da yaşayan 69 yaşındaki Ayşe Esen, 2020 yılı Ekim ayı sonunda karnında şişlik şikâyeti ile aynı ilde hastaneye başvurmuş. Yumurtalık kanseri olabileceği düşünülen hastaya laparoskopi yapıl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...