Mardin etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Fikret Kileci İlk 1000 İhracatçıyı Kutladı

8 Haziran 2024
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2023 yılı araştırma verilerine göre Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısını açıkladı.TİM tarafından kamuoyuyla paylaşılan Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırma Raporu ile ilgili açıklamalarda bulunan ..
Ekonomi

Irak pazarında yaşanan sorunlar Mardin’de masaya yatırıldı

14 Mayıs 2024
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin 3 gün sürecek olan Mardin ve Irak programı Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’u ziyaretle başladı.VALİ AKKOYUN’DAN İHRACATÇILARA TEŞEKKÜRGüneydoğu ..
Sağlık

Medical Point Hemşireleri Mardin’de Hemşireler Günü’nü Kutladı

8 Mayıs 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi hemşireleri deprem felaketinde göstermiş oldukları yüksek performans ve özverili çalışmalar nedeni ile Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba’nın desteğiyle, Mardin gezisiyle ..
Ekonomi

Güneydoğulu ihracatçılardan Mardin’e çıkarma

28 Ekim 2022
“Mardin ekonomisi ihracatla büyüyor”Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, TİM Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Birlik yönetim kurulu üyele..
Ekonomi

Hububat Sektörü Mardin’de Buluşuyor

25 Ekim 2022
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından 27 Ekim 2022 Perşembe günü Mardin’de Hububat Sektör Buluşması gerçekleştirileceği açıklandı. Celal Kadooğlu Başkanlığında gerçekleştirilecek Sek..
Gündem

Mardin Derik’te Freni Patlayan Tırın Dehşeti

21 Ağustos 2022
Mardin’in Derik ilçesinde freni patlayan tırın araçlara ve insanlara çarpması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Mardin’de freni patlayan tırın dehşet anla..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...