Mahsum Altunkaya etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Altunkaya, iş dünyasını yeşil dönüşüme hazırlayacak

9 Temmuz 2024
Global bir eğitim markası olan TÜV Austria Türk Akademi ve Gaziantep’te bölgenin en güçlü şirketlerinden Altunkaya Şirketler Grubu “Eğitim İş Ortaklığı“ sözleşmesi imzaladı.Altunkaya Şirketler Grubu’nda imzalanan sözleşmeye Altunkaya Ş..
Ekonomi

Mahsum Altunkaya’nın Amca Acısı

25 Nisan 2023
Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’nın amcası Hacı Beşir Altunkaya Midyat’ta geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. Merhum Beşir Altunkaya’nın cenazesi bugün Mardin'in Midyat İlçesinde Hacı Kasım Altunkaya Camiinde öğl..
Gündem

MAREV Sadece Mardinlilerin Değil Gazianteplilerin de Gurur Kaynağıdı

26 Aralık 2022
Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet MAREV’i ziyaret ederek Onursal Başkan Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan’dan vakfın çalışmalarıyla i..
Ekonomi

Altunkaya’dan yeni ekonomi reform paketine destek

13 Mart 2021
Altunkaya’dan yeni ekonomi reform paketine destek TİM Hububat Bakliyat Sektör Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni ekonomi reform paketini desteklediklerini açıkladı. C..
Ekonomi

Kileci ve Altunkaya’ya plaket

4 Şubat 2021
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ni ziyaret eden GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı..
Ekonomi

Kileci ve Altunkaya’ya Liyakat Sertifikası

28 Ocak 2021
GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci ve Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya "Dünya Gümrük Örgütü Liyakat Sertifikası a..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...