mağdur etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Meriç,‘’Depremzedeler Kaderine Terk Edildi’’

3 Haziran 2024
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, 6 Şubat depremi sonrası verilen sözlerinin tutulmadığını ve Gaziantep ve ilçelerindeki deprem mağdurlarının kaderine terk edildiğini ifade etti. İslâhiye ve Nurdağı başta olmak üze..
Gündem

Yargıtay’ın kararı Depremzede DASK Mağdurlarına Umut Oldu

27 Ocak 2024
Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda hasarlanan konutlar için DASK tarafından yapılan ödemelerin yetersiz olduğu ve yeni tarife üzerinden tazminat ödemesi yapılması gerektiğine ilişkin birçok uyuşmazlığın yargıya taşındığı uzun süredi..
Gündem

TOKİ Mağdurları Haklarını İstiyor

14 Ağustos 2023
4 yıldır konutları teslim edilmeyen TOKİ mağdurları haklarını istiyor TOKİ'nin 2019 yılında başlattığı "100 Bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında hak sahibi olan ve 4 yıldır evleri teslim edilmeyen vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesi..
Eğitim

Mağdur öğretmenlerin sorunu meclis gündeminde

30 Kasım 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Uzman Öğretmenlik sınavına MEB’in sistem hatası nedeniyle giremeyen binlerce öğretmenin sorununu Meclis’e taşıdı. Milletvekili Kaplan’ın TBMM Genel Kurulu’nda Uzman Öğretmenlik sınavına giremeyen öğ..
Gündem

Uğur İnşaat mağdurları için çok önemli açıklama

21 Şubat 2022
  Gaziantep Valisi Davut Gül, Uğur İnşaat mağdurları için hayati önem taşıyan bir açıklama yaptı.Vali gül sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, mağdurlara fırsatı kaçırmamaları konusunda çağrıda bulundu. Va..
Gündem

GGC’den mağdur gazeteciye destek

20 Aralık 2021
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, canlı yayın sırasında Muharrem Sarıkaya’nın çirkin saldırısına maruz kalan İhlas Haber Ajansı muhabiri Ahmet Demir’i ziyaret ederek yanında olduğu mesajını yineledi.Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yö..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...