kütüphane etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Oktay Yalçın’ın İsmi Kütüphanede Yaşayacak

2 Mayıs 2023
YALÇIN AİLESİ, AÇILIŞTA DUYGUSAL ANLAR YAŞADIMerhum Şehitkamil Belediye İç Denetçisi Oktay Yalçın’ın adının ölümsüzleştirilesi adına inşa edilen Oktay Yalçın Gençlik Kütüphanesi’nin resmi açılışı yapıldı. Yalçın ailesi, açılış tö..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de kütüphanelerden 48 bin öğrenci yararlandı

13 Ocak 2023
Şehitkamil Belediyesi bünyesinde ilçe genelinde bulunan kütüphanelerden son bir yıl içerisinde 48 bin 315 öğrenci faydalandı. Tüm olanakların ücretsiz sunulduğu kütüphaneleri, her yaş grubundan öğrenci kullandı. ‘Okumak Geleceği Aydınla..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Öğrencilere Keyifli Ara Tatil İmkanı Sunuyor

14 Kasım 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından hazırlanan 2022 Kasım ara tatil etkinlikleri kapsamında çocuklar, müzikal, kitap okuma, bilim teknoloji ve tiyatro gibi birçok etkinlikle boş zamanlarını dolu dolu geçiriyor.GBB Kültür ..
Eğitim

Büyükşehir Kütüphane Haftasını Kutluyor

28 Mart 2022
 Yazar Murat Moroğlu tecrübesini paylaştı  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 58’inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Öğretmen Semi..
Kitap

Sıfır Atık Projesi ile yapılan kütüphane açıldı

1 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sıfır Atık Projesi kapsamında Gaziantep’te belirlenen okullardan olan Akkent Anaokulu’nda geri dönüştürülen malzemelerden yapılan kütüphanenin açılışını yaptı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip..
Eğitim

Gaziantep’e 60 yeni kütüphane

21 Kasım 2021
 Millî Eğitim Bakanlığının okullar arası imkân farklılıklarını azaltmak için ekim ayı sonunda başlattığı proje, tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında 60 kütüphane ile Gaziantep beşinci sırada yer alıyor.Emine Erdoğan'ın hi..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’in kütüphanelerine yoğun ilgi

31 Ekim 2021
Şehitkamil Belediyesi tarafından öğrencilerin daha iyi bir ortamda kitap okumaları ve ders çalışmaları amacıyla yapılan gençlik kütüphaneleri, yoğun ilgi görüyor. Okuldan arta kalan zamanlarını Şehitkamil Belediyesi gençlik kütüphanelerinde..
Eğitim

Türkiye’nin ilk çocuk kütüphanesine büyük ilgi

12 Eylül 2021
Sanko Park ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde ağustos ayında açılışı yapılan ve Türkiye’nin İlk AVM Çocuk Kütüphanesi olan Mehmet Akif Ersoy Çocuk Kütüphanesi’ne öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösteriyor.Sanko Park AVM G..
Gündem

81 ilin kütüphaneleri Türk Telekom ile dijitalleşiyor

23 Temmuz 2021
81 ilin kütüphaneleri Türk Telekom ile dijitalleşiyorTürk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kültür mirasını teknolojiye adapte ederek 81 ilde büyük bir dijital dönüşüm başlatıyor. Hitit Kültür ve Turizm Projesi kapsamında Türk Tel..
Spor

Gençlere halı saha ve kütüphane

14 Haziran 2021
Gençlere halı saha ve kütüphaneMilli Eğitim Bakanlığı ile birlikte 60 okula 60 Z kütüphanesi yapan Şahinbey Belediyesi, Şehit Adem Yavuz Ortaokuluna yaptığı Z kütüphanesini ve halı sahayı hizmete açtı.Şahinbey Belediyesi gençlerin d..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de 3 ayda 6 kütüphane hizmete girecek

17 Mayıs 2021
Şehitkamil’de 3 ayda 6 kütüphane hizmete girecek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Şubat Gençlik Kütüphanesi ve Bilim Merkezi’nin son durumunu yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, ..
Eğitim

HKÜ’de Yapay Zeka Kütüphanesi konuşuldu

2 Nisan 2021
HKÜ'de Yapay Zeka Kütüphanesi konuşulduHasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Google Developer Student Clubs (DSC) öğrenci topluluğu, Youtube üzerinden çevrimiçi düzenlediği ve dört gün süren Mixed Camp’ında, Google tarafından geliştirilen a..
Eğitim

GAÜN’de ‘Kütüphane Haftası’ semineri

1 Nisan 2021
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Türk Kütüphaneciler Derneği Gaziantep Şubesi tarafından 57. Kütüphane Haftası nedeniyle seminer gerçekleştirildi...
Eğitim

Şehitkamil’e 4 yeni kütüphane daha kazandırılacak

17 Mart 2021
Şehitkamil’e 4 yeni kütüphane daha kazandırılacak Eğitim alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla öğrencilerin akademik başarılarına büyük katkı sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçeye yakın zaman i..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...