Kurban etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’e Bağlı Tramvay, Gaziray Ve Otobüler Kurban Bayramı Boyunca Ücretsiz

24 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), bünyesinde hizmet veren tramvay Gaziray ve turuncu otobüsler, Kurban Bayramı dolayısıyla arefe günü de dahil olmak üzere bayram boyunca tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.Büyükşehir Belediyes..
Gündem

GAYBER Türbesi Tadilat Bekliyor

27 Temmuz 2022
Araban ilçesine bağlı Fakılı kırsal mahallesindeki Gayber Türbesi  yıllar öncesi olduğu gibi ilgi bekliyor. Bölge halkının tıpkı Ziyaret köyü kırsalında bulunan "Seydi Vakkas Türbesi" gibi her yıl bahar mevsiminde ziyaret ettiğ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Kurban Yakalama Timi Bayramda 20 Kurbanı Sahiplerine Teslim Etti

13 Temmuz 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kurban Yakalama Timi Kurban Bayramı öncesi ve sürecinde kaçan 20 kurbanlık büyükbaş hayvanı yakalayarak sahiplerine teslim etti. Şehir genelinde çalışma yürüten kurban yakalama timi ALO 153 İhbar..
Gündem

Ülkü Ocakları “Gönül Köprüsü Kuruyoruz”

13 Temmuz 2022
Gaziantep’te Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve Avrupa Türk Federasyonu üzerinden yapılan kurban bağışları bu bayram da ihtiyaç sahibi ailelerle buluştu.Her yıl Ülkü Ocakları’nın hayır sahipleri ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü k..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti

11 Temmuz 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.B..
Yurt Haber

Araban’da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

10 Temmuz 2022
Gaziantep'in Araban ilçesinde, Kurban Bayramı münasebetiyle Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinde bayramlaşma programı düzenlendi.Araban Kaymakamlığı ve Araban Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen bayramlaşma programı çerçevesinde Araban K..
Sağlık

Kurban Bayramı’nda Sağlığınızdan Olmayın!

8 Temmuz 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Uzman Diyetisyeni Gülen Mavi Canlı, Ku..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Zabıtası Tartı Hilelerine Karşı Denetimi Sıklaştırdı

7 Temmuz 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, şehir genelinde belirlenen kurban satış alanlarında kurbanlık tartı ve ölçü aletlerinde hilelerin yapılmaması için denetimlerini yoğunlaştırdı.Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Büyükşe..
Gündem

Arslan’dan Kurban Bayramı Mesajı

7 Temmuz 2022
İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Emin Arslan, Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Arslan mesajında “Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşı..
Gündem

Gaziantep’te 5 bin aileye et dağıtıldı

21 Temmuz 2021
Gaziantep'te 5 bin aileye et dağıtıldı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 5 bin aileye et dağıtımını gerçekleştirdi.  ..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu, kurban kesim yerlerini gezdi, vatandaşla bayramlaştı

20 Temmuz 2021
Fadıloğlu, kurban kesim yerlerini gezdi, vatandaşla bayramlaştıŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde belirlenen kurban kesim yerlerini ziyaret etti. Kurban ibadetini yerine getiren vatandaşla hem bayramlaşan hem d..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu kurban kesim alanlarını ziyaret etti

20 Temmuz 2021
Başkan Tahmazoğlu kurban kesim alanlarını ziyaret ettiŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.Bayram namazını Mehmet Ali Tahmazoğlu ..
Gündem

Kurban etini çatal, bıçakla karıştırmayın !

20 Temmuz 2021
Kurban etini çatal, bıçakla karıştırmayın !Dr. Fevzi Özgönül, ''Kurban etini, çatal bıçak gibi delici bir gereçle karıştırmayın yoksa etin içerisindeki su, fazlası ile dışarı çıkar böylece etin hem tadı hem de besin değeri kaybolur' 'de..
Sağlık

Kurban bayramında sağlıklı beslenme önerileri

20 Temmuz 2021
Kurban bayramında sağlıklı beslenme önerileriKurban Bayramında şeker ve tatlıya ek olarak kırmızı etin de fazla tüketilmesiyle rutin yeme alışkanlığı terk edilebiliyor ve bunun sonucunda bazı rahatsızlıklar ortaya çıkabiliyor. Oysa küçü..
Gündem

ŞAHİN: Kurban, Allah’a yaklaşma, iyiye, güzele ve hakikate ulaşma arayışıdır

19 Temmuz 2021
 ŞAHİN: Kurban, Allah’a yaklaşma, iyiye, güzele ve hakikate ulaşma arayışıdırGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Şahin, mesajında, Kurban Bayramının, gönüllere huzur..
Gündem

Şehitkamil Kurban Bayramı’na hazır

18 Temmuz 2021
Şehitkamil Kurban Bayramı’na hazırŞehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kesmeleri için pazar yerlerinde temizlik ve dezenfekte çalışması yürüttü. Şehitkamil Belediyesine bağlı Çev..
Gündem

Kurban kesim eğitimi verildi

17 Temmuz 2021
Kurban kesim eğitimi verildiOğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Oğuzeli İlçe Tarım İşbirliğiyle, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi "Kurban Kesim Elemanı Kursu" açıldı. Uygulamayı Türkiye’nin en büyük Özel Et Kombinesinde yaptılar. ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi kurban atık poşeti dağıtıyor

17 Temmuz 2021
Şahinbey Belediyesi kurban atık poşeti dağıtıyorŞahinbey Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nı sağlıklı ve hijyenik ortamlarda geçirebilmeleri için kurban atık poşeti dağıtıyor.Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlç..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...