KOSGEB etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Bakan Kacır:KOSGEB Eliyle 1 Milyon Liraya Kadar Faizsiz Kredi Verilecek

24 Kasım 2023
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, olumsuz hava koşulları nedeniyle sel ve fırtınadan zarar gören KOBİ’ler için KOSGEB Acil Destek Kredisi’ni devreye aldıklarını duyurdu. Ankara..
Ekonomi

GSO’DA,“Kimyasal Ürünler Ve Geri Dönüşüm Birleştirilmiş Sektör Toplantısı Yapıldı

1 Kasım 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Kimyasal Ürünler ve Geri Dönüşüm Birleştirilmiş Sektör Toplantısı gerçekleştirildi. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi ..
Ekonomi

Bizi Hedeflerimize Ulaştıracak Yol Yenilikçi Üretimden  Geçiyor

21 Eylül 2022
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, KobiEfor Dergisi tarafından düzenlenen “Sektörden Sektöre Çözümler ve Fırsatlar” toplantısında sektörel gelişmeler, hedef pazarlara yönelik yol haritaları, yeni fırsatlar ve riskler değerlendiri..
Ekonomi

KOSGEB’in Enerji Verimliliği Destekleri GSO’nda Anlatıldı 

7 Temmuz 2022
Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) gerçekleştirilen “KOSGEB Destekleri” konulu bilgilendirme toplantısında, KOSGEB’in enerji verimliliği destekleri ve firmalar ile girişimcilere yönelik diğer güncel destek/teşvik programları hakkında bilgiler..
Ekonomi

NTO’da KOSGEB Destekleri Semineri düzenlendi

4 Mart 2022
 Nizip Ticaret Odası (NTO) ve KOSGEB Gaziantep Müdürlüğü işbirliği ile KOSGEB Hibe ve Destek Programları bilgilendirme toplantısı Nizip Ticaret Odası’nda düzenlendi.Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan NTO Yönetim Ku..
Ekonomi

KOSGEB Hızlı Destek Kredisinin Kapsamı Genişletilmeli

5 Temmuz 2021
KOSGEB Hızlı Destek Kredisinin Kapsamı GenişletilmeliGaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım KOSGEB tarafından imalatçı sektörlere verilen KOSGEB Hızlı Destek Kredisi’nin pandemiden etkilenen tüm sektörlere verilm..
Ekonomi

KOSGEB’ten 5 milyar TL faizsiz finansman desteği

29 Haziran 2021
KOSGEB’ten 5 milyar TL faizsiz finansman desteğiKOSGEB tarafından KOBİ'lere sağlanan finansman destek paketinin ikinci aşaması başladı. Daha fazla işletmenin yararlanması amacıyla desteğin başvuru koşulları değişti. 2020 ve 2019 net sat..
Medya

Medya kuruluşları da KOSGEB desteğinden yararlanmalı

8 Mayıs 2021
Medya kuruluşları da KOSGEB desteğinden yararlanmalıTürkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yazılı bir açıklama yaparak, pandemi döneminde adeta yaşam savaşı veren yerel medya kuruluşlarının, KOSGEB’in 3 yıl geri ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...