konser etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den Yeni Yıl Konseri Beğeni Topladı

12 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından 2024 yılı için düzenlenen “Yeni Yıl Konseri” sahne performansları ve seslendirilen şarkılarla büyük beğeni topladı.Şehitkamil Sanat Merkezi’nde şefliğini Öğretim Gö..
Gündem

Oğuzhan Koç Sevilen Şarkılarını Gaziantepliler İçin Söyledi

18 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nde şarkıcı Oğuzhan Koç sevilen şarkılarını Gazi şehirliler için söyledi.Bu yıl Kültür Yolu Festivalleri ka..
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, israf ve ahlaki dejenerasyona dikkat çekti

8 Ağustos 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, ekonomik kriz nedeniyle tasarruf çağrılarının yapıldığı bir süreçte belediyelerin konser ve festival gibi etkinlikler düzenlemesine tepki gösterdi. Yaşanan ekonomik krizin..
Yerel Yönetimler

YAVUZ BİNGÖL’DEN AŞIK VEYSELİ ANMA KONSERİ

22 Haziran 2023
YAVUZ BİNGÖL’DEN AŞIK VEYSELİ ANMA KONSERİGaziantep Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Halkbank tarafından Halk Ozanı Aşık Veysel’in vefatının 50’nci yılı dolayısıyla düzenlenen anma konseri Yavuz Bingöl’ün katılımıyla yapıldı. ..
Eğitim

Haluk Levent Gaziantep’te eğitime katkı için ücretsiz konser verdi

20 Ocak 2023
Türkiye’de iyilik ve yardımlaşmanın sembolü haline gelen sanatçı Haluk Levent, Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği tarafından eğitime katkı sağlamak amacıyla düzenlenen konserde, şarkıları ücret almadan Gazianteplilere seslendirdi...
Müzik

70’inci Yıl Özel Konseri düzenlendi

12 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Gaziantep Türk Musikisi Derneği’nin “70’inci Yıl Özel Konseri” düzenlendi. Dr. Cemil Özbay ve arkadaşları tarafından Türk musikisini Gaziantep’te tanıtmak, sevdirmek ve öğretmek için 70 yıl önce..
Kültür Sanat

“25 Aralık Özel Konseri” büyüledi

5 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Gaziantep’in Kurtuluşunun 101’inci yılı etkinlikleri kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilen “25 Aralık Özel Konseri” gazi şehirlilere unutulmaz ..
Yerel Yönetimler

Gastronomi Festivali Gaziantep’e Çok Yakıştı

19 Eylül 2022
 Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde bu yıl 4’üncüsün gerçekleştiği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep), yaklaşık 2,5 mil..
Müzik

Haluk Levent Konseri GastroAntep Heyecanını Doruğa Çıkardı

17 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’nin (GastroAntep) ikinci günü Anadolu Rock’un güçlü temsilcisi Haluk Levent, verdiği konserde Gaziantep Büyükşehir Belediye Ba..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nin Folklor Festivaline Madrigal Damgası 

13 Eylül 2022
Şahinbey Belediyesi’nin 09-11 Eylül tarihleri arasında Şahinbey Parkında düzenlediği 5. Uluslararası Folklor Festivali organizasyonunun Final gecesine Madrigal Grubu damgasını vurdu.Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve 10 Ü..
Yerel Yönetimler

Şahinbey ‘de Kubat ve Buray Rüzgarı Esti

12 Eylül 2022
Şahinbey Belediyesi’nin 09-11 Eylül tarihleri arasında Şahinbey Parkında düzenlediği 5. Uluslararası Folklor Festivali’nde Kubat ve Buray rüzgârı esti. Şahinbey Belediyesi’nin, ..
Müzik

Ali Kınık konseri büyük ilgi gördü

17 Mart 2022
Şehitkamil Belediyesi tarafınd..
Müzik

Mest eden konser

10 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen “Bir Şarkısın Sen Konseri” yapıldı.Türk kadın bestecilerden seçilmiş eserlerin Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda Büyükşehir Belediyesi Türk Musiki Kor..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde büyüleyen konser

16 Ocak 2022
Bölgenin en büyük kültür merkezi olan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi, İstanbul Devlet Türk Halk Müzik Korosunu ağırladı.İçinde bulundurduğu kapsamlı salonları ve sınıfları ile Türkiye’nin en önemli kültür merkezlerinden biri olan Şahi..
Müzik

Koray Avcı’dan büyüleyen performans

18 Aralık 2021
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü Yılı Etkinlikleri’nce düzenlenen, 25 Aralık Halk Konserleri’nde muhteşem sahne performansıyla Şarkıcı Koray Avcı yer aldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..
Müzik

Bilkent Senfoni Orkestrası büyüledi

18 Aralık 2021
Bilkent Senfoni Orkestrası, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100. Yıl Konseri’nde Şehitkamilliler ile bul..
Müzik

Zara ve Oğuzhan Koç Gaziantep’e geliyor

10 Aralık 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gaziantep'in Kurtuluşu'nun Yüzüncü Yılı Etkinlikleri kapsamında Zara ve Oğuzhan Koç, 11 Aralık'ta sevilen şarkıları ile Gazi şehirlilerle buluşacak.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...