kongre etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi

1 Mayıs 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkolog Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi’nde “Testis Kanserinde High Mobility Group Box – 1 Ekspresyonu ve Tedavi Hedefi Olarak..
Politika

Araban İlçe Başkanı İstifa Etti

28 Nisan 2024
25 Ekim 2017’de başlayan hikayenin mimari Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti 5. Olağanüstü Kongre'sinde delegelerin oy çoğunluğuyla Müsavat Dervişoğlu yeni dönem İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçildi.İyi Parti 5.Olaganüstü Kong..
Politika

İYİ Parti’nin Yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Oldu

27 Nisan 2024
İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda genel başkanlık için yapılan oylamanın ikinci turunda hiçbir aday salt çoğunluğa ulaşamayınca üçüncü tura kaldı. Üçüncü turda Genel Başkanlık yarışını Müsavat Dervişoğlu kazandı.Meral Akşener so..
Gündem

İMO’da Kongre Heyecanı

18 Ocak 2024
Başarılı Başkan Güçyetmez, "Yola devam" dedi"Mesleğimiz, üyelerimiz ve Gaziantep için hizmet etmeye devam edeceğiz""Bilgi birikimimizi toplum faydasına sunmaya devam edeceğiz"İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi..
Ekonomi

Dijitalleşmeye Uyum Zorunluluk

5 Ekim 2023
ASKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Konukoğlu, dijitalleşmenin tüm endüstriler için dönüşümü temsil ettiğini, dönüşüme uyumun artık tüm firmalar için bir zorunluluk haline geldiğini söyledi.Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası..
Sağlık

14. Ulusal Pediatrik Hematoloji Kongresi

7 Temmuz 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞR. ÜYESİ PROF. DR. YURDANUR KILINÇ, “EN İYİ SÖZEL BİLDİRİ” ÖDÜLÜNE DEĞER GÖRÜLDÜ PROF. DR. YURDANUR KILINÇ: “YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMA ÖNCÜL BİR ÇALIŞMA OLDU, DAHA GENİŞ SERİLERDEKİ ÇALIŞMALAR İSE GELECEĞE IŞIK TUTACAKTIR” ..
Spor

FK’da Kongre Tarihi Belli Oldu

15 Mayıs 2023
Gaziantep FK beklenen kongre kararını aldı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği Olağan Seçimli Genel Kurul tarihi belirlenmiştir...
Yurt Haber

Araban Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun Güven Tazeledi

3 Şubat 2023
Araban Ziraat Odası 8'inci Olağan Genel Kurulunda Mevcut başkan Hasan Altun ile yola devam edildi.Araban Kaymakamlığı Kongre ve Sergi Sarayı Salonunda yapılan ve açılış konuşması ile başlayan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'..
Gündem

Gaziantep FK’da başkan ve yönetim belli oldu

22 Aralık 2022
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği’nin olağanüstü seçimli genel kurulu gerçekleştirildi.İstiklal Marşımız ve saygı duruşuyla başlayan kongrede, geçmiş dönem faaliyetlerinin ibrasının ardından yeni yönetim kurulumuz belirlendi. ..
Politika

İYİ Parti il kongresine hazırlanıyor

12 Aralık 2022
İYİ Parti Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Alpdoğan, tamamlanan ilçe kongreleri ve 22 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan il kongresi ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir basın açıklaması yaptı.KA..
Spor

Gaziantep FK kongre kararı aldı

30 Kasım 2022
Gaziantep Futbol Kulübü, olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. 15 Aralık tarihinde kongreye gidecek olan Gaziantep FK, bu kongrede yeni başkan ve yeni yönetim kurulunu seçecek.Gaziantep FK’dan yapılan açıklamada, ‘Gazişehir Gaziantep ..
Eğitim

INCARE’22 Masaya Yatırıldı

19 Kasım 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından Ankara’da düzenlenen 2. Uluslararası Hemşirelik Bakımı ve Araştırma Kongresi’nde (International Nursing Care and Research Congress 2022 – INCARE’2022)..
Gündem

Tecrübeli Ve Güçlü Ekibiyle Küsbeoğlu Tekrar Aday

10 Mayıs 2022
Kongre öncesi oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri kararlarını verdi.11 Mayıs Çarşamba günü Şato Restoranda Saat 11’DE düzenlenecek olan GESOB Başkanlık seçimi ön­cesinde GESOB Başkanı Ömer Küs­beoğlu’na büyük destek geldi. Başkan K..
Gündem

Gaziantep Mimarlar Odası’nda seçim heyecanı

30 Ocak 2022
Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi 17. Olağan Genel Kurulu Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Toplantı salonunda gerçekleştirildi.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi divan başkanlı..
Gündem

ZMO’da görev dağılımı yapıldı

17 Aralık 2021
Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu, görev dağılımını gerçekleştirdi. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi yeni dönem Yönetim Kurulu mazbatasını alarak, ilk toplantısını yaptı. Toplantıda görev dağılımı da ..
Spor

Gaziantep FK kongresini yaptı, hedef Avrupa olarak belirlendi

23 Haziran 2021
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneği’nin olağan seçimli genel kurulu gerçekleşt..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyespor’da kongre heyecanı

13 Haziran 2021
 Şehitkamil Belediyespor'da kongre heyecanıŞehitkamil Belediye Spor Kulübü’nde Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Birçok şampiyonun formasını giydiği yeşil-siyahlı kulübün yeni başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol oldu.Şehitkami..
Medya

Türk Basın Birliği Derneği Gaziantep Şubesi kongresi yapıldı

18 Nisan 2021
Türk Basın Birliği Derneği Gaziantep Şubesi kongresi yapıldı TÜRK BASIN BİRLİĞİ (Derneği) Gaziantep Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, Durukan Mühendislik İnş. ve San. Ltd. Şti. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...