kalp etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökaslan ANKA’da

13 Eylül 2023
Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.Gaziantep'in sağlık turizminde merkez olması yönünde önemli başarılara imza a..
Sağlık

ANKA kalp merkezi bir başarıya daha imza attı

16 Ocak 2023
ANKA Hastanesi Kalp Merkezi’nde başarılı bir operasyona imza atıldı. Kalp çarpıntısı ve nefes darlığı bulunan hasta, başarılı bir şekilde ventriküler taşikardi ablasyonu yapılarak sağlığına kavuşturuldu. Almanya’da yaşayan 49 yaşındaki S..
Sağlık

Açık kalp ameliyatları artık küçük bir kesi ile mümkün!

6 Aralık 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Pof. Dr. Hikmet İyem açık kalp ameliyatlarının küçük bir kesi ile gerçekleştirildiğine vurgu yaptı. Prof. Dr. İyem yaptığı açıklamada: ''Artık kalp ameliyatlarını küçük bir ..
Sağlık

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Sevük ANKA’da

25 Ağustos 2022
Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Utkan Sevük, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.Kişiye özel tanı ve tedavi yöntemleri uygulayan modern teknolojisi ve ileri teknik ..
Sağlık

GAÜN’de küçük kesili kalp ameliyatları dönemi

6 Aralık 2021
Gaziantep Üniversitesi Kalp- Damar Cerrahisi Anabilim Dalı yeni bir döneme girerek minimal invaziv (küçük kesi) kalp ameliyatlarına başladı.GAÜN Kalp-Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adnan Celkan önderliğinde Dr. Öğr. Üye..
Sağlık

Kalp yetmezliğinde ‘Doğal bypass’ yöntemi

30 Temmuz 2021
Kalp yetmezliğinde ‘Doğal bypass’ yöntemiSANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zarema Karben, günümüzde ölüm nedenlerinin başında yer alan koroner arter hastalığının tedavisinde, stent ya da bypas..
Sağlık

Covid kaynaklı kalp ve damar hasarına dikkat!

28 Haziran 2021
Covid kaynaklı kalp ve damar hasarına dikkat!Covid- 19 vücuttaki tüm organ ve sistemleri ilgilendirebildiği gibi kalp- damar sağlığı üzerinde de pek çok olumsuz etkiye neden oluyor. Koronavirüs ile birlikte ve hastalık sonrasında kalp k..
Sağlık

Pandemide kalbi korumanın 10 yolu!

4 Haziran 2021
Günlük yaşam alışkanlıklarımızda köklü değişikliklere neden olan yüzyılın salgın hastalığı Covid-19 pandemisi kalp hastalarının yanı sıra kalbinde herhangi bir sıkıntı yaşamamış kişileri de olumsuz etkiliyor. Pande..
Sağlık

Kalp sağlığınızı korumak için stresten uzak durun

23 Nisan 2021
Kalp sağlığınızı korumak için stresten uzak durunKalp damar hastalıkları ritim ve kapak bozuklukları, kalp yetmezliği, felç ve böbrek yetmezliği gibi önemli problemlerin yanı sıra ölüme de neden oluyor.  Doktor Takvimi uzmanlarından Uzm..
Sağlık

Kalp hastaları için 12 pandemi önerisi

22 Nisan 2021
Koronavirüs, geçmişte görülen tifüs, çiçek, veba ve İspanyol gribi gibi salgınlardan sonra tüm dünyayı etkisi altına alan ve henüz kesin tedavisi bulunamayan bir pandemi olarak tanımlanıyor. Covid-19 virüsü de tüm diğer virüsler gibi her ge..
Sağlık

Pandemide kalp krizi kaynaklı hayat kayıpları 2 kat arttı

13 Nisan 2021
Pandemide kalp krizi kaynaklı hayat kayıpları 2 kat arttı Covid-19 sürecinde yaşam tarzı değişiklikleri nedeniyle daha sık görülen hareketsizlik, obezite ve ek stres kalp krizi ve inme riskini ..
Sağlık

Kalp ve damar sağlığı için bu yanlışlara dikkat!

27 Şubat 2021
Kalp ve Damar Cerrahı Op.Dr. Orçun Ünal, kalp ve damar sağlığı ile ilgili doğru bilinen birçok yanlış söz konusu olabildiğini söyledi.Ünal, kalp ve damar sağlığıyla ilgili bilgiler vererek uyarılarda bulundu:“Bireyin yaşına ve cinsi..
Sağlık

Korona virüs geçirenler dikkat!

27 Ocak 2021
 Özel Hatem Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hayri Alıcı korona virüse yakalanan kalp hastalarında tedavi sürecinin daha ağır geçirebileceğini, virüsü atlatan kişilerde kalp krizi, ritim bozuklukları, kalp kası iltihabı, ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...