kadınlar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

GASMEK İle Kadınlar Hayallerini Gerçekleştiriyor

20 Haziran 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’ndan (GASMEK) yararlanan kadınlar hayallerini bir bir gerçekleştiriyor, meslek sahibi oluyor.Hayat boyu öğrenme şiarıyla 2015 ..
Yerel Yönetimler

Kadınlar ücretsiz kursta meslek sahibi oluyorlar

12 Aralık 2022
Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerde düzenlenen ücretsiz bayan kuaförlüğü ve cilt bakım kursuna katılan kadınlar hem meslek sahibi oluyor hem de aldıkları sertifikayla işletme açabiliyorlar.Şehitkamil Beledi..
Gündem

Seçilmiş Kadınlar Gaziantep’te buluştu

6 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 88. yıl dönümü dolayısıyla 81 vilayetten gelen 'Seçilmiş Kadınlar'la bir araya geldi. İçişleri Bakanlığı, Seçilmiş Kadınlar Derneği ..
Spor

ALG Spor 1 puanla başladı 3-3

18 Ekim 2022
TFF Kadınlar Futbol Süper Liginde perde açılırken geçen sezonun şampiyonu Gaziantep ALG Spor, evinde konuk ettiği Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı ve sezona 1 puanla giriş yaptı.Batur sahasında oynanan maçta Gaziantep ALG Spor iki kez ö..
Sağlık

Sağlık-Sen kadınları unutmadı

10 Mart 2022
8 MART Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Şubesi tarafından bir etkinlik gerçekleştirildi. “Örgütlü Kadın, Güçlü Toplum” konulu program Üniversite Hastanesi oditoryum salonunda gerçekleştirildi. ..
Gündem

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde kadınlar günü kutlandı

9 Mart 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu yıl "Kadın bireydir, kadın değerdir" temasıyla kutlandı.SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Genel Müdür Yardımcıları Rabia Ağar ve Hüseyin Söylemez,..
Gündem

Kadınlar Günü Zirvesi’nde buluştular

9 Mart 2022
 Gaziantep Girişimci iş Kadınları Derneği (GAGİKAD), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ‘Kadınlar Günü Zirvesi’ gerçekleştirdi..Gaziantep Tuğcan Otel’de yapılan  8 Mart GAGİKAD Kadınlar Zirvesi’ne  Redstone Global Fr..
Eğitim

SANKO Üniversitesi’nde Kadınlar Günü kutlandı

8 Mart 2022
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, kadınların büyük bir özveri ve sorumluluk duygusuyla yaşamın her alanında var olma mücadelesi verdiğini söyledi.Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram,..
Gündem

‘Kadınlar iş dünyasında daha fazla yer almalı’

8 Mart 2022
 Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, kalkınmanın ve toplumsal refahın artması için kadınların iş dünyasında daha fazla yer alması ..
Yerel Yönetimler

Şahinbeyli kadınlar kurslarda moral buluyor

21 Aralık 2021
 Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Yaşar Torun Gençlik Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler Ahşap Boyama Kursu’nda hem moral buluyor hem de evlerine ekonomik katkı sağlıyorlar.Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Yaşar Torun Gençlik Merkezin..
Sağlık

Kadınların korkulu rüyası

17 Temmuz 2021
Kadınların korkulu rüyasıMedical Park Gaziantep Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ebru Ersoy Endometriozis hakkına yaptığı açıklamada; Rahim iç tabakasında her ay adet döngüsü ile yenilenen " Endometrium" adı verilen..
Spor

Türkiye Hokey Kadınlar Süper Ligi’nde 6. gün maçları tamamlandı

18 Haziran 2021
Türkiye Hokey Kadınlar Süper Ligi’nde 6. gün maçları tamamlandıTürkiye Hokey Federasyonu’nun Gaziantep'te organize ettiği 2020 – 2021 Sezonu Kadınlar Açık Alan Hokey Süper Ligi’nde 6. gün maçları tamamlandı. Karşılaşmaları yakından taki..
Sağlık

Erkekler kadınlardan daha hızlı mı kilo verirler?

17 Haziran 2021
Erkekler kadınlardan daha hızlı mı kilo verirler?Diyetisyen Hülya Çağatay, “Erkekler kadınlardan daha mı hızlı kilo verir sorusu sıklıkla işittiğimiz sorulardandır” dedi.Çağatay, bireyler arası bile bazal metabolizma ve metabolizma ..
Yerel Yönetimler

GAGİAD ilham veren kadınları ağırladı

11 Mart 2021
GAGİAD ilham veren kadınları ağırladı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, GAGİAD Kadınlar Kurulu’nun katkılarıyla düzenlenen “İlham Veren Kadınlar” söyleşisinde Gaziantep Büyükşehir Belediye..
Gündem

Gaziantepli kadınlar erkeklerden 5 yıl fazla yaşıyor

5 Mart 2021
Gaziantep için yaşam süresi erkeklerde 74,3 ve kadınlarda 79,5 yıl olarak gerçekleşti. Kadınlar erkeklerden daha uzun süre yaşamakta olup, doğuşta beklenen yaşam süresi farkı 5,2 yıl oldu. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...